Benítez: bárkit legyőzünk a BL-ben

Szerző: SHLétrehozva: 2013. szeptember 16. 19:46
A Napoli edzője, Rafael Benítez úgy nyilatkozott, hogy csapata bárkit képes legyőzni a Bajnokok Ligájában, az egész csak a játékoskeret megfelelő rotálásán múlik. A csoportkörökben ezt lesz alkalma bizonyítani az Arsenal, az Olympique Marseille és a Borussia Dortmund ellen.


 

Rafael Benítez egyszer már megnyerte a Bajnokok Ligáját, még a 2004/2005-ös szezon végén a Liverpoollal, egy AC Milannal vívott drámai döntő végén. A Chelsea ideiglenes menedzsereként már az Európa-ligát is meghódította, az új szezont pedig az olasz Napoli kispadján kezdte.

Az új BL-szezonban nagyon nehéz csoportba került, ahol ellenfelei az Arsenal, az Olympique Marseille és a Borussia Dortmund lesznek, de a spanyol tréner szerint bárkit le tudnak győzni a sorozatban, és újra Európa tetejére tudja vezetni az általa dirigált együttest.

"A keret nem tizenegy játékosból áll. Lehetetlen az egész sorozatot végigjátszani rotálás nélkül. Megvannak a minődégi játékosaink ahhoz, hogy minden csapatot legyőzzünk a csoportban. Még a favorit Borussia Dortmundot is."

Az F-csoportban  Napoli szerda este 20:45-kor a német csapatot fogadja a Bajnokok Ligája első csoportkörében.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu