Benítez a Milanhoz dörgölőzik

Szerző: SHLétrehozva: 2012. szeptember 19. 18:27
Massimiliano Allegri becsülete kezd kitelni a Milannál, és a pótlására már meg is van a kiszemelt: Rafael Benítez. A spanyol szakember ügynöke meglehetősen sejtelmesen beszélt a médiában szárnyra kelt találgatásoknak, egy s mást viszont fontosnak tartott tisztázni.


 

A Milan csak bukdácsol a bajnokságban, és miután kedden a Bajnokok Ligájában is botlott (0-0 otthon az Anderlechttel), erősen veszélybe került Allegri állása.

A zuhanyhíradó szerint a jelenleg munka nélküli Rafael Benítez került a Rossonerik érdeklődésének középpontjába, sőt a szakember egyenesen dörgölőzik a piros-feketékhez. Ügynöke cáfolta a sajtó ez utóbbi állítását.

„Nem igaz, hogy Benítez felajánlkozott a Milannak. Ha a Milan megkeres minket, meghallgatjuk, elvégre mindenkivel ekképp teszünk, akár olasz, akár külföldi csapatról van szó” – fogalmazott Manuel García Quilon a TuttoMercatoWebnek.

„Ha a Rossonerik felveszik a kapcsolatot Benítezzel, ő meghallgatja az ajánlatot, és alaposan átgondolja”- vázolta fel az eshetőségeket az ügynök.

A spanyol trénernek nem lenne ismeretlen a San Siro, hiszen a városi rivális Intert már irányította 2010-ben, de néhány hónap után mennie kellett az eredménytelenség miatt.

Nagy talány ugyanakkor, hogy mit tudna kezdeni a Milannal, amely több kulcsemberétől, így Zlatan Ibrahimovictól és Thiago Silvától is megvált a nyáron a takarékosság jegyében.

Címkék: rafael_benitez
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu