Ben Arfáról lemondott a Newcastle

Szerző: SHLétrehozva: 2014. május 1. 15:19
Összekülönbözött Alan Pardew menedzserrel, és a nyáron biztosan távozik a Newcastle-től annnak francia válogatott irányítója, a 27 éves Hatem Ben Arfa - írják angol források. A játékos sajtótájékoztatót tartott egy hotelben szerdán - a klub engedélye nélkül. Elmondta, nem érti, miért nem nevezte a keretbe Pardew az elmúlt két fordulóban. Külön edz a többiektől.


"Nem tudom, miért nem játszom, a menedzsert kellene megkérdezni. Az MU elleni 0-4 után összeszólalkoztunk, ez igaz, de ennyi történt mindösszesen. Szomorú és idegesítő ez a helyzet, de nem adom fel."

Ben Arfa az elmúlt három hónapban csak egyszer volt kezdő, de szerződése a jövő nyárig szól, és folytatja a küzdelmet a csapatba kerülésért:

"Jól érzem magam itt, bizonyítani akarok, még akkor is, ha a menedzser nem hisz bennem. Ha az elnök is úgy dönt, hogy mennem kell, az más. Akkor mennem kell" - mondta a szélsőként és irányítóként is bevethető játékos, aki iránt a Roma és az Inter is élénk érdeklődést mutat az utóbbi hetekben.

A Newcastle - a topligák leggyengébb formában lévő együttese - a Cardiffot fogadja az utolsó előtti fordulóban, a szombati játéknapon.

Címkék: Hatem Ben Arfa
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu