Balotelli helyett Pellé - Conte érvei

Szerző: SHLétrehozva: 2014. október 7. 14:37
Antonio Conte megindokolta döntését, hogy miért Graziano Pellét, a Southampton csatárát hívta be a soron következő Eb-selejtezők előtt, és miért mellőzte Mario Balotellit, a Liverpool BL-győztes sztárját. Az olasz szövetségi kapitány máris számít Andrea Pirlóra, aki a napokban épült fel sérüléséből, és a hétvégi Juventus-Roma rangadón (3-2) már pályára léphetett.


“Mario új utakon jár. Nincs könnyű helyzetben, remélem, hogy a Liverpool türelmes lesz vele, és mindenben a segítségére lesz a beilleszkedésben. Figyelemmel követjük a szerepléseit, mint ahogy minden olasz légiósét. Ha nem választok ki valakit, az még nem jelenti azt, hogy körön kívülre is helyezem" - reagált Conte újságírói kérdésre sajtótájékoztatóján.

"Graziano az elmúlt két évben 50 gólt szerzett, minden szempontból megérdemelte ezt a behívót. Jól ment neki a futball Hollandiában, és most úton van affelé, hogy sztár legyen a Premier League-ben. Szeretnék együtt dolgozni vele, hogy kiderítsük, mennyit segíthet nekünk."

Conte máris beválogatta a sérülése után már közel 100 százalékos Andrea Pirlót, a játékmester is utazik tehát Palermóba, ahol Azerbajdzsánt fogadja majd pénteken a Squadra Azzurra. Három nappal később Máltán vendégszerepel az olasz csapat - szintén az Eb-selejtező-sorozat keretében.

Pirlo a combbántalmakkal bajlódó Giacomo Bonaventura helyét vette át a hétvégén kihirdetett keretben.

CONTE KERETE:
Kapusok: Buffon, Perin, Sirigu.
Védők: Bonucci, Chiellini, Ogbonna, Ranocchia, Rugani, Darmian, De Sciglio, Pasqual.
Középpályások: Aquilani, Marchisio, Verratti, Thiago Motta, Florenzi, Parolo, Poli, Candreva.
Csatárok: Destro, Immobile, Osvaldo, Pellé, Zaza, Giovinco.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu