Bale-ért többet adott volna a United

Szerző: SHLétrehozva: 2013. szeptember 25. 16:14
Nem sok híja volt, hogy a nyár rekordigazolása, Gareth Bale ne a Real Madridé, hanem a Manchester Unitedé legyen. Florentino Pérez, a spanyolok elnöke elismerte, tudott az angol bajnokcsapat gigantikus ajánlatáról, amely angol sajtóforrások szerint a Realnál jóval többet adott volna a Tottenham Hotspurnek a játékosért.


 

A nyári átigazolási időszak egyik legnagyobb átigazolási sagája Gareth Bale nevéhez fűzódik, akit végül 86 millió fontért a Real Madrid igazolt le. Volt azonban még egy komoly érdeklődő, akinek az állandó közbelépése miatt húzódott el ennyire az üzlet.

A Manchester United már júliusban beszállt a versengésbe, igaz, akkor csak egy hatvanmilliós ajánlattal, amit a Mirror információi szerint az utolsó napra 100 millió fontra vittek fel. A Tottenham Hotspur ennek ellenére a Realt választotta (bár Daniel Levy elnök az utolsó pillanatig nem azt akarta), a játékos akarata miatt.

"A Tottenham nem akarta eladni a játékost, és mi tiszteletben tartottuk ezt - mondta Florentino Pérez, a spanyol klub elnöke. - Aztán megtudtuk, hogy a Manchester United tett egy ajánlatot, így gyorsan mi is megtettük a magunkét. Bale gyerekkora óta a Realban akart játszani, és megkért miket, hogy tegyük ezt neki lehetővé."

"Azt hiszem, olcsó volt - tette hozzá Pérez, bár ezzel a megállapításával valószínűleg kevesen értenek egyet. - A Real Madrid módszereihez tökéletesen illik, hogy ez a klub a világ épp legjobb játékosát igazolja le. Ezt tettük most is. És ez nemcsak rá vonatkozik, hanem mindegyik játékosunkra."

Címkék: Gareth Bale
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu