Az MU-t egyáltalán nem érdekli Bale

Szerző: SHLétrehozva: 2013. augusztus 28. 14:35
Bár már napok óta arról szólnak a hírek, hogy lassan bejelentik az üzletet, valójában továbbra sincs megegyezés a Real Madrid és a Tottenham Hotspur között Gareth Bale-ről, akiért 100 millió eurót is hajlandó fizetni a spanyol klub. A gondot most az jelenti, hogy megint bejelentkezett egy meg nem nevezett klub, amelyik viszont biztosan nem a Manchester United.


 

A Gareth Bale-ügy hétfőn új fordulatot vett, mikor a játékos klubja, a Tottenham Hotspur bejelentette, hogy a Real Madridon kívül még egy klub ajánlatot tett a 24 éves wales-i szélsőért.

Pedig a hírek szerint már közel volt a megállapodás a spanyolokkal, akik állítólag 100 millió eurót sem sajnálnak a kétségtelenül ügyes, de kissé talán túlértékelt Bale-ért. Vagyis annyi pénzt, amennyit még sosem adtak ki játékosért a futball történetében.

Az első találgatások arról szóltak, hogy biztos a Manchester United lehetett a váratlanul belépő újabb kérő. David Moyes, a bajnokcsapat menedzsere azonban egyértelműen válaszolt, mikor az újságírók rákérdeztek, hogy a MU tett-e ajánlatot Bale-ért. "Nem" - jött lakonikus válasz.

"Csak annyit mondtam korábban, hogy a Manchester Unitedet mindig a legjobb játékosok érdeklik - tette hozzá Moyes, jelezve, hogy igazolni azért még szeretnének a nyáron. - A stáb és jómagam mindig figyeljük, hogy kit tudunk megszerezni azok közül, akiket a legjobbaknak tartunk. Bárhol is játszanak."

Címkék: Gareth Bale
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu