Az MU Özilt és Sneijdert is akarta

Létrehozva: 2013. szeptember 4. 10:22
Újabb részletek látnak napvilágot a Manchester United egyre nevetségesebb nyári átigazolási kálváriájáról. Azt eddig is tudni lehetett, hogy Ander Herrerával, Sami Khedirával, Fábio Coentraóval, Cesc Fabregasszal, Thiago Alcántarával, Leighton Bainesszel mind pórul járt az angol bajnok, de most két további névvel bővíthető a lista.


A brit Metro szerdán a Galatasaray sportigazgatóját, Bülent Tulunt idézi: „Wesley Sneijder kapott egy ajánlatot két hete a Manchester Unitedtől, de elutasítottuk" – árulta el az elöljáró az átigazolási piac zárulta után a Vörös Ördögökkel hosszú évek óta, még az interes időkből szóba hozott holland középpályásról, akit megint nem sikerült szerződtetni.

A szakember hozzátette, hogy nem a szigetországiak voltak az egyetlen próbálkozók a 29 éves irányítóért, majd megerősítette, Burak Yilmazzal együtt hiába bombázták a csapatot ajánlatokkal, nem engedhették el őket.

A The Mirror pedig eközben arról ír, hogy a gyárvárosiak az utolsó pillanatban egy elkeseredett próbát tettek az Arsenal felé tartó Mesut Özil megszerzésére is. A lap úgy tudja, hogy az Old Traffordról jónéhány aggódó telefonhívás érkezett a Bernabéuba, és azt szerették volna megtudni, vajon a német sorsa eldőlt-e már vagy sem.

Úgy hírlik, hogy a Paris Saint-Germain is képben volt a 47 millió eurós középpályásért, de a végén egyre inkább valószínű, hogy az Arsenal a Manchester Unitedet legyűrve csapott le története eddigi legdrágább igazolására.

Ha a két hír igaz, az további arcpirító bizonyíték arra a több szakértő által amatőrnek nevezett átigazolási politikára, amit az MU a nyáron folytatott. Elég Fabregas sajtó előtt vállalt bukott ajánlataira gondolni, arra, hogyan nem lett a csapat játékosa Thiago Alcántara, vagy hogyan szúrták el Sami Khedira és Ander Herrera elhozását a végén.

Persze Marouane Fellaini a végén csak érkezett...

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu