Az FA megint elővette Mourinhót

Szerző: SHLétrehozva: 2013. október 21. 21:44
Az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) mi mással, mint helytelen magatartással vádolta meg José Mourinhót, a Chelsea menedzserét, miután a Cardiff City elleni angol bajnokin többször rá kellett szólni, csapata egyenlítő gólja után pedig a portugál menedzser viselkedését megelégelő Anthony Taylor játékvezető a lelátóra küldte.


 

José Mourinho, a Chelsea trénere kijött a béketűrésből Cardiffban, csapata legutóbbi bajnoki mérkőzésén. A dolog nem hirtelen történt, a portugál többször is magyarázott a negyedik játékvezetőnek, majd pont amikor csapata kiegyenlített, Anthony Taylor játékvezető megelégelte a magát türtőztetni képtelen menedzsert, és a lelátóra küldte, a szurkolók közé.

Az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) írásban kért magyarázatot a szakembertől, akinek csütörtök délután hat óráig van ideje gondolkodni viselkedése okain. Nagy valószínűség szerint nem ússza meg büntetés nélkül, de eltiltani nem fogják. Ugyanakkor Mourinho nem érti a bíró döntését.

"Nem tudom az okait annak, hogy a játékvezető miért akadályozta meg, hogy dolgozzam. Addig, amíg el nem árulja, miért tette, nem is akarom kommentálni az ügyet. Nem volt vidám dolog a szurkolók között ülni. Inkább bosszantó volt, mert nem tudtam kommunikálni a játékosaimmal, bármennyire szerettem volna."

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Londoni csapás, ismét csak az MU botlott
Nehézkesen indult a 8. forduló Londonban, de aztán mindkét csapat belelendült, és lazán átgyalogolt ellenfelén. Az Emirates Stadionban Mesut Özil, a Stamford Bridge-en Eden Hazard duplázott, de mind az Arsenal, mind a Chelsea...
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: jose_mourinho
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu