"Az Arsenal bajnok lehet"

Szerző: SHLétrehozva: 2013. szeptember 23. 21:52
Robert Pires jó esélyt lát arra, hogy az Arsenal nyolc ínséges esztendő után ismét trófeát nyerjen, ha rákoncentrál a bajnokságra. Az új irányító, Mesut Özil jelentheti a különbséget, továbbá az, hogy érettebbnek tűnik az együttes, mint az elmúlt években.


"Özillel együtt már rejlik annyi potenciál az Arsenalban, hogy bajnoki címet nyerhessen. A BL az más tészta, de a legfontosabb, hogy a Premier Leauge-re koncentráljanak, mert a PL az eredményesség fokmérője a klub és a szurkolók számára."

"Sok olyan fiatal játékos kergeti a labdát az Arsenalnál, akik az utóbbi évek során érett játékosok lettek. A tapasztaltabbak és a tehetségek remek mixet alkothatnak a szezonban. Özil nagy segítség lehet irányítóként" - nyilatkozta a goal.com-nak az egykori kiváló, az Ágyúsokkal kétszeres bajnok, a franciákkal világ- és Európa-bajnok szélső.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Özillel az élre száguldott az Arsenal
Zsinórban hetedik tétmérkőzését nyerte meg az Arsenal a Premier League 5. fordulójában vasárnap délután, a Stoke Cityt 3-1-gyel végezte ki. Aaron Ramsey szinte már szokásos gólját lőtte, míg Mesut Özil papíron kettő, de ha az...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu