AVB megerősítette: Bale lelép Madridba

Szerző: SHLétrehozva: 2013. szeptember 1. 19:42
André Villas-Boas az Arsenal elleni vereséget követő sajtótájékoztatón megerősítette: semmi és senki sem akadályozhatja meg, hogy Gareth Bale faképnél hagyja a Tottenhamet, és aláírjon a Real Madridhoz.


 

A Tottenham mesterének nemcsak a derbivel kapcsolatos kérdésekre kellett válaszolni az Arsenal elleni kudarcot követően, hanem arról is beszélt, hogy más téren is kapituláltak: elveszítik legjobb játékosukat.

„(Bale) csatlakozni fog a Real Madridhoz, mi pedig a legjobbakat kívánjuk neki. Nagyon jó emlékeket hagy itt nekünk az előző idényből” – mondta szűkszavúan a portugál tréner.

A szerződés részleteiről továbbra sem derültek ki részletek, így az sem, hogy valóban világrekordot jelentő összegért távozik-e a White Hart Lane-ről.

Az érte kapott hatalmas összeget mindenesetre már el is költötte a Spurs, Roberto Soldadón át Paulinhón át Erik Lameláig font tízmilliókat hagyott ott az átigazolási piacon.

A pletykák szerint rövidesen a Madrid is bejelenti Bale érkezését, és legkésőbb hétfő délután sajtótájékoztatót hívnak össze a Bernabéuban.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu