Átigazolási baleset történt a sztárral

Létrehozva: 2011. október 13. 20:10
Két szék között a pad alá esett Yannick Djaló, a Sporting Bissau-Guinea-i származású, egyszeres portugál válogatott csatára, akinek papírjait csak az átigazolási időszak lejárta után sikerült leadnia a francia élvonalbeli Nice-nek, miután megállapodott a lisszaboniakkal. A Sportdöntőbíróság friss döntése értelmében nem érvényes a transzfer. A Sporting azonban nem akarja Djalót, azt szeretné, ha a franciák állnák a szavukat (náluk csak januártól léphetne pályára tétmeccsen a sztár).


A Nice elnöke, Julien Fournier egy francia rádióban mondta el, hogy Djalónak továbbra is érvényes szerződése van a Sportinggal, így visszatér a luzitánokhoz. A Gyíkok azonban nem szeretnék visszafogadni, a CAS döntése ellenére sem. Az A Bola egyenesen arról írt, annak idején, augusztus 30-én fel is bontották a szerződést a futballistával.

"Már nem Sporting-játékos. Megegyeztünk a Nice-szel, és azt szeretnénk, ha a klub tartaná, amiben megállapodtunk. A Yannick-probléma nem a mi problémánk, hanem a Nice problémája, nekik kell ezt megoldani" - nyilatkozta a klub egyik sajtósa a Recordnak. Az A Bola hozzáteszi, a portugálok a franciákat teszik felelőssé, mivel szerintük a Nice és a játékos közötti tárgyalások elhúzódása idézte elő, hogy végül nem jöhetett létre a négy és fél milliós üzlet.

A Nice-elnök egy újabb, a Maisfutebol.pt-nek adott nyilatkozatában vágta át a gordiuszi csomót a kaotikus ügyben:

"A szerződésbontás feltétele lett volna a Sporting számára, hogy végbemenjen a két klub közötti átigazolás. Éjfél után történt meg, ezért a FIFA nem engedélyezte azt. Így a játékos továbbra is a Sportingé. Az egyetlen érvényes kontraktus a Djalo és a Sporting közötti."

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu