Arsenal: micsoda célpontok januárra!

Szerző: SHLétrehozva: 2011. október 14. 15:39
Fabregas és Nasri pótlása nem megoldott az Arsenalnál, ezért januárban ott folytathatja Arsene Wenger, ahol a nyári átigazolási időszak utolsó napjaiban abbahagyta, nagybevásárlást tarthat. Célpontokban nincs hiány, olyan nevek keringenek a sajtóban az Ágyúsokkal kapcsolatban, mint Didier Drogba, Marvin Martin vagy Juan Vargas.


Friss, ropogós hír, hogy az Arsenal is beszállhat a Didier Drogba kegyeiért folyó versenybe! A Chelsea 33 éves csatárának lejár a szerződése a nyáron, s a jelek arra utalnak, hogy nem számíthat bérelt helyre a kezdőcsapatban, ahové Torres, Anelka és Sturridge is vágyik. A sztárnak amúgy szerencséje sincs idén, agyrázkódás miatt hiányzott az elmúlt időszakban.

Nem mondhatjuk, hogy az övé Wenger kedvenc korosztálya, de, ami a futballkultúráját illeti, tökéletesen passzolhat az elképzeléseibe (francia iskola), ráadásul Drogba az igazi egyéniség, s az ilyen típusú játékosokból most finoman szólva sincs tele a padlás az Ágyúsoknál. A pletykák arról szólnak, Samahot cserélheti le a télen a menedzser Drogbára.

A Marseille már a nyáron vitte volna az elefántcsontpartit, most egy kicsit nagyobb érte a kereslet, a Tottenham, a Bayern, az Inter, a Milan és a Roma is lépésre készen figyeli a fejleményeket.

Egy másik, nagyon érdekes újdonság, hogy a "román Messi", Gabriel Torje is Wenger látókörébe került, a 21 éves támadó középpályásért kilencmillió fontot fizetett ki a nyáron az Udinese, vételára azóta csak nőtt, hiszen szeptemberben duplázott a válogatottban, és a fruliknál is gólpasszal debütált.

Az edző titkos vágya, a születőben lévő francia csillag, Marvin Martin megszerzése lenne, aki tavaly 17 gólpasszal zárt a bajnsoki szezonban. Az Arsenal arra számított, már a télen elcsaklizhatja a Sochauxtól, hiszen a burgundiaknak nem igazán megy az eddigi idényben (kilenc meccsből csak három győzelem), de nem így lesz, Martin kerek-perec kijentette, hallani sem akar a kérőkről 2012 nyaráig.

A szeme sarkából a 18 éves nigériai Ahmed Musát is figyeli Wenger. Bizonyára nem kerülte el a figyelmét, hogy a transfermarkt.de egymillió euróról ötmillió euróra emelte az Ajax ellen duplázó, éppen ma 19. születésnapját ünneplő támadó becsült piaci árát. Musát a Schalke is kinézte magának arra az esetre, ha odébbállna Farfán.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu