Ancelotti már márciusban eldöntötte

Létrehozva: 2013. szeptember 17. 17:36
Nem hiába cikkezett napi szinten arról a sajtó egész tavasszal, hogy Carlo Ancelotti távozófélben a Paris Saint-Germaintől. A később a híreknek megfelelően a Real Madridot választó tréner a L'Equipe-nek beszélt a múltról.


„Amikor aláírok egy szerződést, annak a reményében teszem, hogy meghosszabbíthatom és hosszú ideig maradok" – kezdte a szakember a párizsi viszonyokat ecsetelve, miután 18 hónapot töltött ki két és fél éves megbízatásából.

„Amikor elköteleztem magam a PSG-nél hittem a projektben. Új játékosok érkeztek, tényleg épülni kezdett egy csapat, ami nyilvánvalóan időigényes folyamat. Az első hat hónap ennek megfeleleően türelemmel telt, ám a következő szezonban feltűnt, hogy a vezetőség véleménye megváltozott" – ecsetelte a problémák kezdetét.

„Innentől nem volt tovább ütemterv, hirtelen azonnal kelettek az eredmények" – mindez nagyjából december elején lehetett, amikor a BL-csoportkörből simán továbbjutott az együttes és jó úton haladt a bajnoki cím felé.

„Igaz, hogy nem játszottunk valami látványosan eleinte, de 2013 elején mutatott kiváló formánk alapján azt hittem, hogy nyugodtan dolgozhatunk. De nem, így megmondtam Leonardónak, hogy a nyáron távozok. Mindenki azt hiszi, hogy a Real Madrid miatt álltam tovább, ami nem igaz. Én hoztam meg a döntést, nem tudom, helyes-e, de az biztos, hogy a helyzet a PSG-nél túlságosan bonyolulttá vált" – tette tisztába a tavasz egyik slágertémáját Ancelotti.

Valami lehet az elmondottakban, mert távozása után jónéhány hétbe beletelt, mire utódot találtak a párizsiak...

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu