Ancelotti döntött, marad

Létrehozva: 2013. április 12. 17:27
Carlo Ancelotti, a francia labdarúgó-bajnokságban listavezető Paris Saint-Germain vezetőedzője a következő szezonban is a klubnál maradna. Érdekes, hogy éppen akkor nyilvánította ki szándékát, amikor ismét elkezdtek pletykálni a jelenlegi Real-edző José Mourinho esetleges párizsi szerződtetéséről (Cristiano Ronaldóval "csomagban").


„Eldöntöttem, hogy folytatni szeretném a munkát" – mondta pénteken az 53 éves szakember, akinek jelenlegi szerződése idén júniusban jár majd le. A mostani szerződése alapján a PSG jövőre is alkalmazhatja, ha a csapat a Ligue 1-ben az első három hely valamelyikén végez.

„A helyzet egyértelmű, mert az elvégzett munkámat a szezon végén értékelik majd" – mondta Ancelotti. Hozzátette, ha a párizsi egyesület vezetősége elégedett lesz a klub teljesítményével és ajánlatot tesz a folytatásra, akkor annak részéről nem lesz akadálya.

Az olasz sztáredző 2011 decemberében vette át a PSG irányítását, és az előző idényben második lett a csapattal a bajnokságban, a Bajnokok Ligája mostani kiírásában pedig a negyeddöntőben, az FC Barcelona búcsúztatta a PSG-t.

Címkék: carlo_ancelotti
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu