Ancelotti: Bale nem valami boldog...

Létrehozva: 2013. október 3. 18:34
Nem annyira a Köbenhavn kötelezően elvárt 4-0-s legyőzése, hanem a távol maradt Gareth Bale állapota volt a slágertéma a Real Madrid vezetőedzője, Carlo Ancelotti szerda esti sajtótájékoztatóján.


A 100 millió eurós váltása óta a rekordigazolás mindössze három tétmérkőzésen lépett pályára a királyiak színeiben, 90 percet még egyáltalán nem játszott. Előbb egy kisebb sérülésből épült fel, majd jött egy újabb probléma, jelenleg combját fájlalva kénytelen az oldalvonal mellől figyelni az eseményeket, így a szerdai 4-0-t is.

„Lehetetlen volt számára, hogy pályára lépjen – magyarázta szerdán a vezetőedző. – Kapott egy rúgást, amely után megröntgenezték, de az semmi különöset nem mutatott ki. Egyelőre várjuk, hogy ismét bevethető legyen."

Carlo Ancelotti ezután hozzátette: „Eddig még nem volt 100 százalékos állapotban, de két hét múlva már az lesz. Ezek után természetes, hogy nem valami boldog. Rendkívül izgatott, játszani akar, ami érthető. Így legalább van ideje arra, hogy az optimális erőnléti állapotba kerüljön és elkerüljön további sérüléseket" – vélekedett.

A szakember ezután kitért a sikerre, amellyel némileg feledtetni tudták az évtizedes égést az Atlético Madrid ellen.

„Jó mérkőzést játszottunk. Megfelelő volt a kezdés, nyomást helyeztünk az ellenfélre és kiegyensúlyozott futballal rukkoltunk elő. Cristiano gólja után visszavettünk, de a második félidőben ismét pörögtünk, ilyen hozzáállást várok el. A széleket kiválóan használtuk, a második találat különösen tetszett, míg külön ki kell emelnem Sami Khedirát, Luka Modricot és Asier Illaramendit, mind remekeltek" – értékelte a látottakat a Levante elleni szombati bajnoki előtt.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu