Alves: Elég! Elhagyom a Barcát, ha...

Szerző: SHLétrehozva: 2014. május 9. 22:09
Daniel Alvesnek kezd elege lenni a szurkolói kritikákból, a sajtó bírálataiból, és a távozást fontolgatja. Erről a brazil jobbhátvéd beszélt legfrissebb nyilatkozatában.


Alves - akit az egyik felelősnek tartanak Katalóniában a csapat formaingadozásáért - figyelmeztette a szurkolókat, ilyen ellenséges légkörben nehéz kihoznia magából a legjobbat:

"Hogyan merülhet feledésbe, hogy mi juttattuk új szintre a Barcát és a labdarúgást az elmúlt években? Ez az, ami mélységesen bánt engem, és ezért mondom azt, hogy erősen kérdéses, hogy maradok-e a Barcában. Ha elfogadnak olyannak, amilyen vagyok, akkor minden rendben. Ha viszont nem tudok feltöltődni, ha nem tudom jól érezni magam egy helyen, akkor veszem a kalapom. Történjék bárhogyan is, büszke leszek arra, hogy együtt írhattunk történelmet a Barcával a klub talán legszebb éveiben."

A brazil válogatott sztár a L'Equipe szerint előrehaladott tárgyalásokat folytat a PSG-vel. A francia csapat talán egyetlen igazi gyenge pontjának a jobbhátvéd pozíció számított, vagyis Alves lehet a hiányzó láncszem a párizsiaknál...

Címkék: Daniel Alves
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu