Akiért a Real Madrid ölni tudna...

Szerző: shLétrehozva: 2010. április 2. 14:39
Eden Hazard a jövő csillaga, ezért nagyon jól járna vele a Real Madrid. Ezt állítja Zinedine Zidane, a királyiak elnöki tanácsadója. A világ egyik legnagyszerűbb labdarúgója azon van, hogy a spanyol hatalmasság megszerezze a Lille 19 esztendős tehetséges középpályását. Mert ha ők nem, akkor az Arsenal viszi el.


Hazardért odavannak a nagycsapatok. A Manchester United, a Liverpool, az Arsenal, az Internazionale és a Real Madrid is szemet vetett a labdarúgóra, akit sokan az új Messiként emlegetnek.

A játékos szerződése azonban 2014-ig szól Lille-ben, ez pedig azt jelenti, hogy ki kellene őt vásárolni szerződéséből annak, aki valóban szeretné őt a soraiban tudni. Egyes információk szerint 20 millió font környékén mozog e pillanatban az ára.

„Csodálatos futballista lehet belőle - dicsérte Zizou a 11-szeres belga válogatottat. - Ő a jövő csillaga!”

Hazard sem volt rest, aki bizony elérzékenyült a kedves szavak hallatán: „Nagyon boldoggá tesz az ilyen dicséret, főleg, ha Zidane mondja!”

A fiatalember már a jövőt tervezi, és ha egy napon elhagyja Lille-t, akkor vagy a Realba, vagy az Arsenalba megy.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Arsene Wenger nyártól Hazard-írozna
Nem semmi, ha valakit személyesen győzköd arról a világ egyik legelismertebb futballedzője, hogy csatlakozzon a csapatához! Emiatt is roppant büszke lehet Európa egyik legtehetségesebb támadója, aki néhány hónap alatt robbant be...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu