Aki Messit választaná Ronaldo helyett

Szerző: SHLétrehozva: 2013. október 29. 13:40
Sepp Blatter, a FIFA elnöke jobban kedveli Lionel Messit Cristiano Ronaldónál, holott mindkettejüket fantasztikus futballistának tartja.


 

Sepp Blatter gyerekkora óta a Real Madridért rajong, ha azonban a jelenlegi kedvenc futballistáját kell megneveznie, a nagy rivális Barcelonából választ.

„Mindketten kivételes játékosok, de nagyon különböznek. Messi jófiú, olyasvalaki, akiről minden apa és anya álmodik. Nagyon gyors, jól játszik, de nem hivalkodik. Ezért is olyan népszerű. Kedves ember, mindenki szeret rá szavazni” – mondta a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség első embere.

„Ronaldo teljesen más, egyfajta tábornok a pályán. Ez a futball egy másik oldala, és az ilyen típusú játékosokra is szükség van. Ez visz életet a labdarúgásba.”

„Egyikőjük jóval többet költ fodrászra a másiknál, de ez sem számít. Nem tudom megmondani, melyikőjük a jobb, de a magam részéről Messit választanám.”

A két kivételes képességű játékos egyaránt eséllyel pályázik a 2013-as Aranylabdára, de arra is komoly esély mutatkozik, hogy a bayernes Franck Ribéry elhappolja előlük az elismerést.

A díjat január 13-án adják át Zürichben.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A fél Bayern Aranylabdát nyerhet
Kedd reggel nyilvánosságra hozták annak a 23 játékosnak a nevét, aki 2013-ban Aranylabdát nyerhet – a Bayern Münchenből hat labdarúgónak is esélye van rá....
Tovább a teljes cikkhez »


 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu