Agüero miatt aggódik a City

Szerző: SHLétrehozva: 2014. december 7. 15:06
Sergio Agüero térdszalag-sérülést szenvedett az Everton ellen 1-0-ra megnyert bajnoki második percében. Az első találgatások szerint akár két hónapot is kihagyhat a City-csatár.


Agüero könnyek között távozott a pályáról, José Angel Pozo váltotta. Menedzsere, Manuel Pellegrini csak annyit mondott a lefújás után: "A helyzet súlyosnak tűnik."

A Man. City 26 éves, argentin válogatott csatára - aki három góllal rúgott többet Diego Costánál, és vezeti az angol góllövőlistát - bizonyosan lemarad tehát együttese római BL-vendégjátékáról, ahol a továbbjutás dől majd el.

A sztár vasárnap esik át egy orvosi teszten, amelynek eredményeit legkésőbb hétfőn nyilvánosságra hozzák.

FRISSÍTÉS, VASÁRNAP, 20:15: Szalagszakadást nem, csak szalaghúzódást szenvedett térdében Sergio Agüero. A Manchester City gólvadásza egy hónapot hagyhat ki - a Fox Sports információja szerint. Hivatalos megerősítés egyelőre nincs.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Agüero kidőlt, de a City lépni tudott
A Manchester City megérdemelten 1-0-ra legyőzte az Everton a Premier League 14. fordulójának rangadóján. A győztes gólt Yaya Touré szerezte, de csak azután, hogy a 7. percben Sergio Agüerót térdsérüléssel vitték le hordágyon,...
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: Sergio Agüero
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu