Adriano: „Fogva tartott a Corinthians”

Szerző: SHLétrehozva: 2012. április 23. 22:15
Beperli korábbi klubját, a Corinthianst a 30 éves brazil futballsztár Adriano, amiért egy héten keresztül fogyikaján és salátán kellett élnie egy hotelbe zárva, a vezetők utasítására.


"Jogi útra terelem az ügyet. Ez gyakorlatilag börtön volt egy héten át. Szó sem volt arról, hogy belegyeztem. Büntetésnek szánták. Annyira megalázó volt" - nyilatkozta a Globo TV-nek a sztár, akinek a szigorú diéta mellett napi három edzést is előírtak abban az időszakban.

Adriano második itáliai korszaka csak hét hónapig tartott a Romával, 2011 tavaszán igazolt a Corhoz, ahol először egy komoly sérülés, majd súlyproblémái hátráltatták.

Elismerte, hogy nem tartotta be a játékszabályokat, ami az étrendet, és az edzéseket illeti, s úgy gondolja, a személyiségén nem, de a viselkedésén változtathat. Sao Paulóban nem érezte jól magát, hiányzik neki a riói strand, a Copacabana, hiszen Rióban született, az álma, hogy visszatérhessen a Flamengóhoz, és utána a brazil válogatottba is behívják.

Ronaldinho egyesülete segít a csatár rehabilitációban, de egyelőre nem döntöttek arról, hogy szerződést ajánljanak-e neki.

Címkék: Adriano
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu