A Villához igazol az Arsenal legendája?!

Szerző: shLétrehozva: 2010. november 16. 12:53
Kész leigazolni a Premier League-ben szereplő Aston Villa az immár 37 esztendős Robert Pirest, aki július óta egyesületet keres - értesült a L'Equipe.


A birminghamieknél gondok vannak a középpályán, hiszen a sérülések miatt a tréner az ifjú Barry Bannant és Jonathan Hoggot volt kénytelen játszatni a Manchester United ellen.

Ezért nézte ki magának az Arsenalt 2000 és 2006 között erősítő franciát Gerrard Houllier menedzser, aki korábban a francia válogatottban már dolgozott vele együtt.

„Számomra Pires sérülése előtt a világ legjobbja volt posztján, egyszerűen repült a pályán – ismerte el képességeit Arsene Wenger az Ágyúsok trénere a francia lapnak. – Mégha nincs is meg korábbi sebessége, nagy hasznára lehet az ő stílusához passzoló Villának."

A veterán júliusi Villarrealtól való távozása óta keres csapatot, eddig Wenger engedélyével a londoniakkal tréningezhetett, hogy ismét formába lendüljön és most nagyon valószínű, hogy visszatér a Premier League-be.

Pires a Bajnokok Ligája-győzelmet leszámítva minden sikert elért, két bajnoki címet, angol kupát és szuperkupát nyert az Arsenallal, a válogatottal 1998-ban világ-, 2000-ben Európa-bajnok lett. A Highburyben eltöltött hat éve alatt 284 találkozón 84 gólt szerzett.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu