A Videoton bízik a meglepetésben

Szerző: SH/MTILétrehozva: 2012. október 4. 15:19
Paulo Sousa, a Videoton vezetőedzője bízik abban, hogy csapata csütörtökön meglepetést okoz, és nyer a vendég Sporting Lisboa ellen a labdarúgó Európa Liga második fordulójában.


 

"Borzasztóan örülünk, hogy sikerült a csoportkörbe jutnunk, értékelni kell ezt a teljesítményt, és szeretnénk minél tovább jutni. Nem írnám alá előre a döntetlent a Sporting ellen, mindkét csapat győzelemre játszik" - mondta a meccset felvezető szerdai sajtótájékoztatón a portugál szakember, aki most szülőhazája egyik együttese ellen vezeti a fehérvári alakulatot.

"Tisztában kell lenni azzal, hogy a Sporting sok csatát megélt együttes, remek edzővel és játékosokkal, de a Videotonnak is van helye a nemzetközi porondon. Nem lehet más a célunk, mint a győzelem csütörtökön."

A Sporting edzője, Sá Pinto ugyancsak a győzelem reményében küldi pályára csapatát, igaz, a támadók közül a perui Carillo, valamint a spanyol Capel sem szerepel majd a Sóstói Stadionban.

"Számomra nem létezik favorit a csoportban, csak olyan ellenfelek léteznek, akiket le kell győzni – vélekedett a portugál bajnokság 4. helyezettjének edzője. – A Videoton ellen is fokozattan kell koncentrálnunk. A hazai csapatnak nagyon jó a védelme, remekül szűkítik a területet, emellett a kontrajátékot nagyon magas szintre emelte. A hátsó biztonságot meg kell tartanunk, de nem lehet tudni hogyan alakul a mérkőzés."

A fehérváriak a belga Genk otthonában elszenvedett 3-0-s vereséggel kezdtek az Európa-Liga főtábláján, míg a Sporting hazai környezetben játszott gólnélküli döntetlent a svájci Basellel. A csütörtöki találkozó 19 órakor kezdődik.

EURÓPA-LIGA, G-CSOPORT, 2. FORDULÓ:

Videoton-Sporting Lisboa, 19:00 óra

Basel-Genk, 19:00 óra

A CSOPORT ÁLLÁSA:
1. Genk 1 1 0 0 3-0 +3 3
2. Basel 1 0 1 0 0-0 0 1
2. Sporting 1 0 1 0 0-0 0 1
4. Videoton 1 0 0 1 0-3 -3 0
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu