A városi riválishoz készül Ganso

Létrehozva: 2012. szeptember 13. 21:59
Az európai csapatok hiábavaló érdeklődése után úgy tűnik, hogy mégsem marad a Santosban Ganso, a brazil válogatott középpályása, aki szentségtörésre készül, hiszen Sao Paulón belül maradna, csak másik klubban.


A Real Madrid és a Milan volt az, amelyet korábban szóba hozták a mindössze 22 éves futballistával, de végül nemhogy országon, de városon belül válthat, ugyanis a Sao Paulóval folytat egyeztetéseket.

A csapat személye végső soron nem akkora meglepetés, mivel két korábbi ajánlat már kudarcot vallott az együttes részéről, amely tovább próbálkozik. Nem csoda, Ganso nem egyszer dicsérte a nagy riválist.

„Nincs értelme a 23,8 millió realos (7,3 millió fontos) ajánlat alá menni a Sao Paulónak, egyszerűen ezzel csak az idejét pazarolnál – jelentette ki Ribério elnök. – Ezért az árért Ganso elhagyhatja a Santost."

Az összeg elsőre kevésnek tűnhet, de a klub csak a futballista játékjogának 45 százalék birtokolja, így a teljes ár közelíti a 15 millió fontot, amely nagyjából megfelel annak, amelyről korábban pletykáltak.

A tárgyalások gőzerővel folytatódnak.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu