A Spurs könyörgött Özil miatt – hiába

Szerző: SHLétrehozva: 2013. szeptember 4. 19:10
A Tottenham Hotspur elnöke a végsőkig győzködte madridi kollégáját, hogy ne engedje el Mesut Özilt az Arsenalhoz, ám kérlelése süket fülekre talált.


 

Az El Confidencial nevű spanyol portál szerint a Spurs első embere, Daniel Levy hétfőn telefonon rimánkodott Florentino Péreznek, hogy a két klub jó kapcsolatára való tekintettel ne adja el Mesut Özilt az Arsenalnak, szavai azonban nem találtak meghallgatásra.

A Sarkantyúsok ráadásul maguk is meg akarták szerezni a német karmestert még júliusban, a Bale-üzlet részeként, akkor viszont Pérez tudatosította bennük, hogy nem eladó.

A Spurs óvatlansága, hogy a játékmesterre vonatkozó kitétel nem volt a Gareth Bale klubcseréjekor aláírt szerződésben, álmukban sem jutott eszükbe, hogy épp a csapat egyik legjobbja válik létszámfelettivé a walesi érkezését követően.

A blancók és a Tottenham azt követően fűzte szorosabbra a viszonyukat, hogy még tavaly sikerült megállapodniuk Luka Modric ügyében. Ott szintén a londoniak húzták a rövidebbet, igaz, kulcsemberüket nem aprópénzért passzolták át a Bernabéuba.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu