A spanyolok „nem érdemeltek döntetlent"

Létrehozva: 2011. november 16. 09:52
Szerencsésnek mondhatja magát Spanyolország, hogy nem szenvedett vereséget Costa Ricában, ahol 2-0-s hátrányból egyenlített a hajrában. Vicente del Bosque nem kertelt.


A közép-amerikaiak elkerülték zsinórban negyedik vereségüket, míg a spanyolok azok után, hogy kikaptak a Wembleyben 1-0-ra, megint csak nem tudtak győzni.

„Costa Rica jobban játszott nálunk – ismerte el a sajtónak a mérkőzés után a világbajnok szövetségi kapitánya, Vicente del Bosque. – Jól védekeztek és hatékonyan támadtak."

„A mai futballban nem lehet senkit sem lebecsülni. Mai riválisunk ennek a tökéletes példája, nem gondolhatunk soha arra, hogy könnyedén győzünk" – tette hozzá a szakember.

A hispánokat Andrés Iniesta hozta vissza a mérkőzésbe a 82. percben, majd a ráadásban David Villa csikarta ki a döntetlent.

A spanyolok összeállítása Costa Rica ellen (San José, barátságos): Casillas (Valdés, 46.) - Arbeloa, Puyol, Ramos, Monreal (Torres, 70.) - Xavi (Cazorla, 46.), Xabi Alonso (Busquets, 46.), Iniesta - Mata (Navas, 46.), Fabregas (Silva, 65.), Villa.

Gólszerzők: Brenes (31.), J. Campbell (41.), ill. Silva (82.), Villa (90.)

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu