A QPR 15-20 millióra mondott nemet

Létrehozva: 2013. március 4. 17:00
Őrült fordulatok küszöbén állt Cristopher Samba, aki nagy elképedésre a QPR rekordigazolásaként tért vissza január végén Angliába. A múlt héten kis híján visszakerült Oroszországba egy még komolyabb ajánlat révén.


Sokakat megleptek a londoniak, amikor január 31-én, az átigazolási piac zárónapján nagyjából 15 millió euróért és heti több mint 100 ezer fontos fizetésért hazacsábították egy 4,5 éves szerződéssel a védőt. Főleg azért, mert óriási költségei mellett egy olyan klubhoz érkezett, amelyben könnyedén benne van a búcsú a Premier League-től.

Mint kiderült, az Anzsinál egy idényt lehúzó 193 centiméter magas, 28 éves Sambát egy hónappal később vitték volna vissza a Premjer Ligába: „Érkezett egy ajánlat érte éppen az orosz piac zárónapján, de nemet mondtunk – árulta el Harry Redknapp menedzser a Southampton szombati 2-1-es legyőzését követően. – Még többet kínáltak érte, mint amennyiért mi vettük nem sokkal korábban, tehát az elnöknek egy óriási ajánlattal kellett szembesülni."

Mindez a 15 milliós január 31-i árát tekintve valahol 15-20 millió euró között lehetett...

„Kikérte a véleményemet, én pedig annyit mondtam, hogy maga döntsön. Nem akartam az útjába állni, így az elnökre hagytam, aki nem sokkal később visszatért és közölte, hogy nemet mondott. A játékos és Tony Fernandes nyilván egyeztetett, de nagy érvágás lett volna elvesztése, még akkor is, ha a futball manapság már csak ilyen."

Redknapp hozzátette, nem értette, hogy pontosan egy évvel ezelőtt az állandó védelmi gondokkal küzdő Arsenal miért nem csapott le rá, amikor a Blackburn a kiesés felé sodródott. Akkor az Anzsi 14 millió euróért vitte.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu