A PSG kinézte a Real középpályását

Szerző: SHLétrehozva: 2013. augusztus 14. 14:37
Francia források úgy tudják, hogy a Ligue 1 bajnokcsapata, a dúsgazdag Paris Saint-Germain ajánlatot tett a Real Madrid német válogatott védekező középpályásáért, Sami Khediráért. Az üzletnek ugyanakkor van is reális esélye.


 

A francia Radio Monte Carlo úgy tudja, hogy a Paris Saint-Germain bejelentkezett a Real Madridnál a német válogatott közzéppályásért, Sami Khediráért, sőt már konkrét ajánlatot tett érte. A forrás szerint a játékos ügynöke az ügyben kapcsolatba is lépet a PSG illetékeseivel.

A 26 éves játékos az utóbbi időben fontos szerepet töltött be a Santiago Bernabéuban, José Mourinho volt vezetőedző folyamatosan számított rá. Ugyanakkor a helyzet várhatóan változni fog a portugál távozása után.

Az új trénernek, Carlo Ancelottinak több lehetősége is van, egyrészt Xabi Alonso helye a kezdőcsapatban megkérdőjelezhetetlen védekező középpályás poszton, ugyanakkor az olasz szakember számít a két fiatal, Asier Illarramendi és Casemiro játékára is, így a verseny a poszton várhatóan nagyobb lesz.

Laurent Blanc, a PSG új trénere (aki éppen Ancelotti helyére ült), szeretne egy magasan jegyzett középpályást igazolni a keret megerősítéséhez, mivel David Beckham visszavonult, Mohamed Sissoko, Mathieu Bodmer és Clément Chantome pedig várhatóan távozik.

Az első számú célpontja Yohan Cabaye, a Newcastle United 27 éves francia válogatott játékosa, de Khedira egyelőre elérhetőbbnek tűnik.

Címkék: Sami Khedira
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu