A nyár slágere lehet az új belga csillag

Létrehozva: 2013. február 16. 16:34
Nyitva hagyta az ajtót egy nyári váltás előtt az Aston Villa vezérének, Christian Bentekének az ügynöke, így az egyik slágertéma lehet az átigazolási piacon a belga futball legújabb fényesen csillogó kincse.


Az idény egyik vétele volt a birminghamiek részéről a 9 millió eurót kóstált támadó, aki a Genkben csinálta meg karrierjét, 32 bajnokin 16-szor betalálva a Videoton korábbi Európa-liga ellenfelének színeiben tavaly.

Azóta a Premier League-ben produkál hasonló számokat, 23 bajnokin szerzett 11 találatával szó szerint ő viszi a hátán az immár második idényében a kiesés ellen harcoló, szebb napokat látott klubot. Abba talán nem is mernek belegondolni a Trinity Roadon, mi lenne, ha nem lenne. A menedzser természetesen az összes mérkőzés után áradozik róla, és eladhatatlannak minősíti, de a jelek szerint komoly harc vár a Villára, ha meg akarja tartani.

Egyrészt a sajtó már bedobott jónéhány nevet, amelyek jelenleg finoman szólva is jobban hangzanak, mint a Championship küszöbén álló együttes. Állítólag az Arsenal, a Manchester City, a Tottenham, a Borussia Dortmund és az Atlético Madrid is érdeklődik iránta, tehát olyan csapatok, melyek hajlandó áldozni a minőségre.

Ráadásul Benteke ügynöke is nyitott a nyári ajánlatokra: „Természetes, ha megérkezel valahova és ott jól teljesítesz, akkor más klubok felfigyelnek rád. – kezdte a Mirror kérdésére Kismet Eris. – Az idény végén az érdeklődők leülnek majd a Villával, és ha a játékosnak, a jelenlegi és a bejelentkező egyesületnek is megfelel, válthat."

„Jelenleg azonban csakis a Villára koncentrál, hogy bennmaradjon az élvonalban. Annyi biztos, hogy komoly összeget kérnek majd érte, ha távozna, mert Paul Lambert volt az, aki bevezette őt a Premier League-be."

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu