A Napoli elnöke: Itt nem állunk meg!

Szerző: SHLétrehozva: 2013. július 25. 00:07
A Napoli elnöke, Aurelio de Laurentiis Twitter-oldalán jelentette be, hogy Gonzalo Higuaín és Josep Reina is sikeresen átesett az orvosi vizsgálaton, és mindkét játékost a hétfői, Galatasaray elleni felkészülési meccs alkalmával mutatják be a szurkolóknak. Mint ismeretes, az argentin csatár öt évre (Madridból), a spanyol kapus egy esztendőre, kölcsönben (Liverpoolból) jön Nápolyba.


De Laurentiis, aki lényegében három Real-játékosra (Raúl Albiol, José Callejón, Higuaín) költötte el az Edinson Cavani eladásából befolyt összeget, szinte megrészegült az átigazolási piacon elért sikerektől: "Srácok, itt nem állunk meg! Forza Napoli!" - üzente a drukkereknek kedvenc közösségi oldalán a prezidente.

Vajon Jackson Martínezre gondolt? A Porto kolumbiai válogatott támadójának képviselői Olaszországban tartózkodnak, sőt, szóban meg is egyeztek az évi kétmilliós fizetésről a Napolival a Sky Italia szerint.

Ez, és az átigazolásra elkülönített 32 millió euró remek alapot jelenthet a tárgyalásokhoz a Portóval, amely azonban negyvenmilliót kér.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Megérkezett Itáliába Higuaín és Reina
Már az orvosi vizsgálatnál tart Gonzalo Higuaín és Pepe Reina átigazolása a Napolinál! Különösen a Real Madrid argentin csatárának érkezését övezi nagy várakozás, ami érthető is, hiszen minden idők hatodik legdrágább...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu