A Monaco megegyezett Tévezzel - L'Equipe

Szerző: SHLétrehozva: 2013. május 14. 10:31
Miközben küszöbön állhat Radamel Falcao Monacóba igazolása, egy másik csatárcsillaggal is megegyeztek a hercegségiek, méghozzá Carlos Tévezzel, a Manchester City 29 éves argentin támadójával - állítja a L'Equipe keddi cikkében. Egyelőre csak a játékos igenjét szerezték meg, a klubbal még csak nem is tárgyaltak - jegyzi meg a francia sportnapilap.


Tévez évi tízmilliós eurós fizetést kapna, akárcsak Falcao. Dmitrij Ribolovlev tulajdonos egy év alatt 200 millió eurót költene a csapatra, állítólag a Porto-középpályás Joao Moutinho, és két manchesterben futballozó francia sztár, Patrice Evra és Samir Nasri is előkelő helyen szerepel a Monaco bevásárlólistáján.

Francia pletykák szerint a PSG-ből Mamadou Sakhót és Jérémy Ménezt, a Valenciennes-ből Nicolas Isimit-Marint, a Lille-ből Aurélien Chedjout-t, a Marseille-ből Nicolas Nkoulou-t nézte ki magának az ASM, amely csak most jutott fel a másodosztályból, de a következő szezonra a BL-kvalifikációt tűzi ki célul magának.

A MONACO KÉT, LEHETSÉGES KEZDŐJE A KÖVETKEZŐ SZEZONBAN

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Falcao-Monaco, az év meglepetése?
BOMBAHÍR: Radamel Falcao az AS Monacóban folytatja a La Sexta spanyol televízió értesülése szerint. Hogy a hír mennyire nem tréfa, azt jól jelzi, a bukmékereknél drámaian esett a Monaco szorzója: már csak 1,3-szoros pénzt...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu