A Monaco egy vagyont fizetne Walcottért

Szerző: SHLétrehozva: 2013. november 1. 11:16
Angol sajtóértesülések szerint a francia AS Monaco költekezési dömpingje nem állt le a nyáron, és a csapat trénere, Caludio Ranieri szeretné leigazolni az Arsenal angol válogatott sztárját, a nemrég szerződést hosszabbító Theo Walcottot. Nem lenne olcsó mulatság, a hírek szerint 34 millió font.


 

A Daily Mail információi szerint a francia AS Monaco januárban szeretné leigazolni az Arsenal angol válogatott szélsőjét, Theo Walcottot, és ezért 34 millió fontot (40 millió eurót) is kész lenne felajánlani.

Ugyanakkor az is biztos, hogy Arsene Wenger, a londoni csapat menedzsere nem akarja elengedni a 24 éves játékost, aki ráadásul januárban hosszabbította meg szerződését 2016-ig.

Ezért a játékos ára várhatóan igen borsos lenne, azonban a Monaco már nyáron bizonyította Radamel Falcao és Joao Moutinho leigazolásával, hogy nem számít a pénz.

Theo Walcott távozására azért sincs sok esély, mert a játékos jól érzi magát az Emiratesben, ráadásul Mesut Özil érkezésével egy újabb sikertörénet kezdődhet a klub életében.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Újabb kieső az Arsenalnál
A vártnál súlyosabb Theo Walcott hasfalhúzódása, heteket kell kihagynia az angol sajtóban napvilágot látott, legfrissebb hírek szerint....
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: Theo Walcott
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu