„A Milan és az Inter is vitt volna”

Szerző: SHLétrehozva: 2011. november 1. 16:10
Eden Hazard bevallotta, az Inter és a Milan is ajánlatot tett érte a nyáron, de korainak tartotta, hogy elhagyja Franciaországot. A Lille karmesterének nincs álomcsapata, úgy véli, valamennyi topligában megtalálná a számítását.


A belga középpályást sztárcsapatok sora környékezte meg a nyáron, és komolyan felmerült a lehetősége, hogy továbbálljon a francia bajnoktól.

„Az Inter megfontolandó ajánlatot tett értem a nyáron. Ugyanakkor nem lehetett tudni, ki lesz az edző, s hogy Wesley Sneijder és Samuel Eto’o marad-e” – nyilatkozta Hazard a Gazzetta Dello Sport olasz szaklapnak.

„Nem az Inter volt azonban az egyetlen, amelyik komolyan érdeklődött. A Milan szintén letett ajánlatot az asztalra, amelynek értelmében egy évet még Lille-ben maradtam volna.”

A játékos leszögezte, Franciaországon belül nem váltana klubot, de arról, hogy melyik ligát vegye célba, még nem döntött.

„Minden bajnokságnak megvannak az előnyei, valamennyi topcsapatban el tudnám képzelni magam.”

A 20 éves játékos fejlődését a milánói nagyok mellett az Arsenal, a Chelsea, a Bayern München, a PSG és a Real Madrid is közelebbről szemrevételezte a nyáron.

Hazard-t 2015-ig köti szerződés az északfrancia együtteshez.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu