„A Man. Unitednek három igazolás kell"

Létrehozva: 2013. október 13. 16:09
Az elmaradt igazolásokat látja a Manchester United idény eleji kínjai mögött álló legfontosabb tényezőnek Ruud Gullit, a Chelsea korábbi menedzsere, aki mostanában szakértőként tűnik fel a brit sportcsatornákon.


A korábbi kiváló holland futballista kevésnek és nem elég átgondoltnak tartja a Vörös Ördögök sokat kritizált nyári bevásárlását, pontosabban kínlódását. Thiago Alcantarától, Cesc Fabregason át Leighton Bainesig és például Sami Khediráról, Fábio Coentraóról és Ander Herreráról mind lemaradt együttes végül az utolsó utáni pillanatban, 27,5 millió fontot áldozva Marouane Fellainit vette meg egyedül. Ő sem váltotta be eddig a reményeket a középpályán...

„Tökéletesen meg tudom érteni, ha David Moyes három minőségi futballista igazolására kért engedélyt a klub menedzsmentjétől januárban. Ez kell ahhoz, hogy Angliában és Európában is topcsapat maradjon" – vélekedett.

„El kell, hogy higgyem, az Old Traffordon előteremtik a pénzt az erősítésekre, mert szükség van rájuk. Ha három nagyobb név érkezne, akkor Wayne Rooneyt is könnyebb lenne szabadon engedni, ha tényleg ezt akarja."

Hozzátette: „Lényegében a keret nem változott a nyáron, emiatt bizonytalankodnak eddig a Premier League-ben. Nehéz előrelépni Sir Alex Ferguson nélkül, akinek hiányzik a személye és személyisége a kispadról. Mert nincs most már ott az ember, aki felrázza a srácokat és ha kell, kőkeményen odavágjon a szövetségnek vagy más szerveknek."

Moyes szurkálást ezzel pedig nem fejezte be: „Ferguson mindig keményen megmondta a véleményét, sőt, mindig határozottan kiállt a sajtó elé és mindenki odafigyelt a szavára. Moyesnak iyen státusza még nincs a csapatnál és a bajnokságban, és nem lehet tőle elvárni, hogy egyik pillanatról a másikra betöltse ezt a létrejött űrt."

Három igazolás tényleg megoldja a problémát? Esetleg csupán összeszokást igényel a keret? Mit gondoltok?

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu