A Liverpoolnak újra Michael Owen kell

Szerző: SHLétrehozva: 2012. szeptember 4. 11:50
Angol sajtóértesülések szerint a Liverpool újra tárgyalt az aranylabdás Michael Owennel, hogy nyolc év után visszahozza az Anfiled Roadra. A tulajdonos azonban megfúrhatja az üzletet.


 

A 32 éves játékos szerződése a nyáron járt le a Manchester Untetdnél, és bár hivatalosan egyelőre nincs csapata, a hírek szerint komoly tárgyalásokat folytat a Stoke City-vel.

Az angol sajtó úgy tudja, a versenybe a Liverpool is beszállt, és megkereste Owent, hogy visszahozza a csatárt egykori sikerei helyínére, az Anfield Roadra, ahol 1996 és 2004 között 297 meccsen 158 gólt szerzett, és 2001-ben megkapta az Aranylabdát.

Az igazolásnak ugyanakkor több akadálya is lehet, hiába szeretné Brendan Rodgers menedzser visszahívni a játékost.

A legkomolyabb maga a John W. Henry tulajdonos, aki egyrészt nem nézi jó szemel az ilyen gyors, rövid lejáratú és drága igazolásokat, inkább a jelenlegi keretre, és a fiatalokra fókuszálna.

Ugyanakkor több szurkoló nem nézi jó szemmel Owen kiruccanását az Old Traffordra, hiszen három évig játszott a nagy rivális Manchester United csapatában. Márpedig a Pool szurkolói, Anglia egyik leghíresebb tábora nem egykönnyen felejt.

Az összegről egyelőre nem sokat tudni, csak annyit, hogy a Stoke másfél millió fontot kínál Owennek szezononként, és két éves szerződést szeretne kötni vele. Michael Owen azért tárgyalhat még az átigazolási időszak után is, mert nincs élő szerződése.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu