A legrosszabbkor jött a Cassano-balhé

Létrehozva: 2013. március 4. 18:59
Az Inter hivatalosan lezártnak tekinti a Cassano-ügyet, az már más kérdés, hogy az öltözőben milyen visszhangja lehet annak, hogy a technikás csatár összekülönbözött Andrea Stramaccionival, a csapat vezetőedzőjével.


Cassano a pénteki edzésen vetette el a sulykot, amikor Stramaccioni lerendelte a gyepről a játékosokat. Ironikusan a klub korábbi, BL-győztes mesteréhez hasonlította az ifjú trénert: "Na, Mourinho lefújta az edzést" - mondta, mire kis híján egymásnak estek Stramaccionival. A középpályás Sztankovicsnak, és a segítőnek, Córdobának kellett közbeavatkoznia.

"Antonio tisztában van vele, hogy hibát követett el, az ügyet már le is zártuk" - közölte Piero Ausilio sportigazgató a La Gazzetta dello Sporttal.

A támadót egyébként rögtön kitették a keretből, de nélküle is nyerni tudott az Inter vasárnap délután, Cataniában, a csereként beálló Palacio remeklésének köszönhetően. Valószínűleg pénzbüntetést is kap a nem csak cseleivel, hanem időnként bárdolatlan stílusával vagy akár balhékkal is kitűnő Fantantonio.

Stramaccioni tájékoztatása szerint Cassano ott lesz a Tottenham elleni El-keretben, már ha "nem történik semmi váratlan". Amennyiben mégsem viszik magukkal Londonba, úgy Palación kívül nem marad más támadó, hiszen Milito sérült, míg Rocchit nem nevezték erre a sorozatra. A bajnokságban ötödik Inter csütörtök este 21:05-kor lép pályára a White Hart Lane-en, Európa-liga-nyolcaddöntőben.

Címkék: Antonio Cassano
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu