A lábtörő hátvéd nem változik

Szerző: shLétrehozva: 2010. március 4. 18:34
Az Aaron Ramsey lábát ripityára törő Ryan Shawcross kijelentette, játékstílusa mit sem változik az eset után, és a jövőben sem fogja vissza magát egy-egy belépőnél. A Stoke City hátvédje szerint a nehéz napokon már túl van, és csak a labdarúgásra összpontosít.


 


A Stoke City-Arsenal szombati Premier League-mérkőzés nem a vendégek hosszabbításban kicsikart győzelméről lesz emlékezetes, sokkal inkább Aaron Ramsey sajnálatos sérüléséről, akinek sípcsontja és szárkapocscsontja eltört Ryan Shawcross brutális belépője után.

A hátvéd úgy nyilatkozott, az első néhány napban képtelen volt függetleníteni magát a történtektől, a válogatott edzésein azonban már a futballra tudott koncentrálni.

„Az eset után jó néhány napig magam alatt voltam, de a barátaim és a válogatott társak segítettek átvészelni ezt az időszakot, és immár semmi sem vonja el a figyelmemet a labdarúgásról” – nyilatkozta a Stoke bekkje, aki egyúttal kijelentette, játékstílusán a jövőben sem kíván változtatni.

„Akárhányszor magamra húzom a Stoke mezét, száz százalékig odateszem magam, és ez eltiltásom lejárta után is így lesz” – mondta a 22 éves játékos, utalva hárommeccses büntetésére.

Mint azt a Stoke City menedzsere, Tony Pulis elárulta, ő és Shawcross már felvette a kapcsolatot Ramseyvel, és felépülése alatt rendszeresen tájékozódnak majd az állapotáról.

A walesinek egyébként bárki elküldheti jókívánságait az Arsenal hivatalos honlapján keresztül.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu