„A Juvét nem szeretik, mert sikeres”

Szerző: SHLétrehozva: 2012. október 19. 11:21
Sebastian Giovinco úgy látja, a Juventus egyre kevésbé népszerű az ellenfelek körében, amit egyértelműen a sikerekkel magyaráz. A támadó gondolni sem akar arra, hogy szombaton a Napoli megszakítja csapata győzelmi sorozatát.


 

Szombaton a Serie A első két helyezettje, a Juventus és a Napoli ugrik egymásnak Torinóban, amiről Sebastian Giovinco osztotta meg gondolatait a Tuttosport olasz lappal.

„Teljesen normális, hogy feszültség húzódik a Juventus és a Napoli között. Mindig idegesítő, ha az egyik csapat állandóan csak nyer” – utalt arra, hogy a Zebrák negyvenhat mérkőzés óta nem találtak legyőzőre.

„Az is logikus, hogy az emberek minden egyes apró dologra odafigyelnek, és az ellentéteket sokkal jobban kiélezik, mint amilyenek valójában. Ezt vártuk, és őszintén szólva nem befolyásol minket.”

A játékos hallani sem akar arról, hogy a Juventus netán elveszti a rangadót, és azzal sem foglalkozik, az esetleges kudarc mit vonna maga után.

„Nem tudom, milyen módon befolyásolná a scudettóért vívott harcot, ha elbuknánk szombaton. A vereségnek még csak a lehetőségével sem foglalkozunk.”

„Akkor sem változik sok minden, ha győzünk. Egyszerűen csak folytatjuk a kemény munkát. Éhesek vagyunk, és mindig csak a következő meccsre összpontosítunk. Túl korai a bajnoki címről beszélni.”

Hét forduló után a Juventus és a Napoli egyaránt tizenkilenc ponttal áll, hat győzelem mellett egyszer ikszeltek: a torinóiak Firenzében, a nápolyiak Cataniában játszottak döntetlent.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu