„A Juve védőt és középpályást igazol"

Létrehozva: 2014. december 27. 16:53
Aktív átigazolási piacot ígér a Juventus általános igazgatója, Giuseppe Marrotta, aki megadja a lehetőséget az alig néhány hónapja érkezett Massimiliano Allegrinek, hogy a saját képére formálja az olasz bajnokot.


A Zebrák a lehető legjobb úton hajtanak zsinórban a negyedik győzelmükre a Serie A-ban, pokolian erős kerettel rendelkeznek, de még nincs vége az erősítéseknek. Már most megvannak a prioritások januárra.

„Biztosan igazolunk egy védőt, de még godolkodunk rajta, hogy középső posztra vagy a szélre. Max más edző, mint Antonio Conte volt, így kénytelen volt alkalmazkodni az itteni kerethez a nyártól" - kezdte az elöljáró.

A La Gazzetta dello Sportnak hozzátette: „Ahhoz, hogy teljesen az ő elképzelése szerint alakuljon a csapat, meg kell találni a még hiányzó elemeket. Nem szeretnék neveket említeni jelenleg, de keressük a megfelelő lehetőségeket. Nem egyszerű, mert nem szakadhatunk el az anyagi határainktól, de napi 24 órában az esélyesek után kutatunk."

Marrotta elképzelhetőnek tartja középpályás érkezését is, míg támadásban minden azon múlik, hogy mit kezdenek a kezdőből kiszorult Sebastian Giovincóval. A Juventus 16 bajnokiból 12-t megnyert, 34-7-es gólaránnyal vezet.

És hogy ki szerepel a jelöltek között? Rolando a Portóból, Aleksandar Dragovic a Dinamo Kijevtől, Sima Vrsaljko a Sassuolóból, Karim Bellarabi a Stuttgartból és például Xherdan Shaqiri a Bayern Münchenből.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu