A jóstehetség Paul polip emlékművet kap

Szerző: shLétrehozva: 2011. január 18. 19:52
A tavaly októberben, 2 és féléves korában elhalálozott Paul polip tiszteletére emlékművet állíttat az oberhauseni tropikárium.


Csütörtökön avatják fel a Sealife Akváriumban az emlékművet a három hónappal ezelőtt eltávozott futballjós polipról. Paul a nyári világbajnokságon vált világhírűvé, amikor mind a nyolc jóslata beigazolódott - többek között a szerbek és a spanyolok németek elleni sikere, illetve a finálé végkimenetele is.

Az intézmény szóvivője elmondta, egy emlékmű és a Paul hamvait tartalmazó urna fog emlékeztetni az októberben elpusztult puhatestűre.

Jelenleg a legendássá vált polip akváriumában utódja, II. Paul úszkál.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Paul polip (†) a Barcára szavaz
Megidézték a nemrégiben elhunyt csodapolip, Paul szellemét egy spanyol tévéműsorban, és „megsúgta”, hogy a Barcelona nyeri a Real Madrid elleni hétfői szuperrangadót. Erre úgy derült fény, hogy a műsorvezetők polipkonzervet...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Paul nem jósol többet...
Gyászol a futballvilág: az oberhauseni tropikáriumban elpusztult Paul, a csodapolip. A 2008-ban Angliában született vízi élőlény a dél-afrikai világbajnokság idején hibátlanul jósolta meg több mérkőzés eredményét. Pault szinte...
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: paul_polip
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu