A hollandok megint átrobogtak rajtunk

Szerző: SHLétrehozva: 2012. szeptember 11. 22:22
A megfiatalított, össze-vissza változtatott holland csapat sem volt rosszabb a tavalyinál, és 4-1-re verte a magyar válogatottat az idei második világbajnoki selejtezőmeccsen Budapesten, a Puskás Ferenc Stadionban. Egyik csapat sem volt kiemelkedően jó, de a vendégeknek ez is elég volt a sima 4-1-es győzelemhez. Ez a realitás, akár csak 1-2 vagy 10 éve.


 

"A film pörög tovább" - ezzel a transzparenssel vezette fel a hazai szurkolótábor a találkozót, a kifeszített képek pedig egy-egy magyar világbajnoki részvételt ábrázoltak, az utolsó kocka pedig a 2014-es brazíliai torna volt. Az előzetes kezdőcsapatban ugyan Arjen Robben még ott volt, ám a Bayern München szélsője megsérült a bemelegítés során, így a kezdésnél már Lens volt a holland csapatban.

Az Oranje nagy lendülettel kezdett és már a harmadik percben megszerezte a vezetést, éppen Lens volt az, aki túlugrotta védőjét és a kapuba bólintott. A magyarok ugyanakkor pillanatokon belül válaszoltak, a Gera által kiharcolt büntetőt Dzsudzsák értékesítette. A hollandok ezt követően ismét magukhoz ragadták a kezdeményezést, de vezető góljukhoz gyakorlatilag a teljes magyar védelem asszisztálására szükségük volt, ugyanis Martins Indi teljesen üresen fejelhetett az ötösről a kapuba. A folytatásban is a hollandok akarata érvényesült, könnyedén játszották ki a kapura veszélytelen magyarokat.

A fordulást követően újabb gyors gólt szereztek a hollandok, igaz, Lens találatához pedig Elek elképesztően nagy hibája vezetett, aki odafejelte a labdát riválisának. A magyar válogatott ennek ellenére nem tört össze, és Priskin révén könnyen szépíthetett volna, de a helyzet kimaradt. Miután a magyar fellángolást átvészelték, egyre könnyedebbek és magabiztosabbak lettek a hollandok, és végül Huntelaar góljával el is döntötték az összecsapást. A hajrában az eredmény már nem változott, a vendégek, akár csak tavaly márciusban a két csapat Európa-bajnoki selejtezőjén, most is négy góllal távoztak a Puskás Ferenc Stadionból, igaz, akkor az ő kapujuk érintetlen maradt.

Egervári Sándor, a magyar válogatott szövetségi kapitánya: "Megérdemelten nyerték meg a mérkőzést a hollandok, mert hátul komoly hibákat követtünk el. Ahogy futottunk az eredmény után, a hollandok megtalálták a gyenge pontjainkat és ki is használták ezeket. A két októberi mérkőzésen nyerni kell ahhoz, hogy versenyben legyünk a csoport második helyéért."

Louis van Gaal, a holland válogatott szövetségi kapitánya: "Sokat számított, hogy már az elején gólt szereztünk, igaz, hamar ítéltek ellenünk egy büntetőt. A második félidőben úgy tűnt, a magyarok rendkívül szervezetlenül futballoznak. Összességében elégedett vagyok, ugyanis a két legnehezebb ellenfelünkkel szemben hat ponttal kezdtük a selejtezősorozatot."

LABDARÚGÓ VILÁGBAJNOKI SELEJTEZŐ-MÉRKŐZÉS
D CSOPORT, 2. FORDULÓ:
MAGYARORSZÁG - HOLLANDIA 1-4 (1-2)
Budapest, Puskás Ferenc Stadion, V.: Pedro Proenca (portugál)
MAGYARORSZÁG: Bogdán – Vanczák, Juhász, Lipták, Elek (Gyurcsó 61.) – Varga, Korcsmár – Gera (csk, Németh 80.), Koman (Hajnal 46.), Dzsudzsák – Priskin Szövetségi kapitány: Egervári Sándor
Csere: Király, Megyeri (kapusok), Gyömbér, Gyurcsó, Hajnal, Halmosi, Koltai, Laczkó, Szakály, Németh, Szalai
HOLLANDIA: Stekelenburg – Van Rhijn, Vlaar, Martins Indi (Mathijsen 63.), Willems – Clasie – Strootman (Maher 78.), Sneijder (csk) – Narsingh, Van Persie (Huntelaar 46.), Len Szövetségi kapitány: Louis van Gaal
Csere: Vorm, Zoet (kapusok), Heitinga, Janmaat, Mathijsen, Viergever, Emanuelson, Maher, L. De Jong, Huntelaar, Kuyt
Gólszerzők: Dzsudzsák (7.-11-esből) ill. Lens (3., 53.), Martins Indi (19.), Huntelaar (74.)
Sárga lap: Korcsmár (18.), Juhász (29.) ill. Clasie (6.)
ONLINE KÖZVETÍTÉS

94. perc A bíró lefújja a találkozót.

91. perc Klaas-Jan Huntelaart ugratják ki, ráviszi Bogdánra egy az egyben a bal oldalon, de az oldalhálóba lő.

91. perc Wesley Sneijder vezeti befelé a labdát bal oldalról, 16 méteres lövését Bogdán Ádám fogja. Három perc a hosszabítás.

87. perc Dzsudzsák Balázs húzza meg a bal szélen, de szögletre mentenek a védők. A szögletet melléfejeljük.

80. perc Ricardo van Rhijn szerel Juhász Roland elől, de egy percig fekszik utána.

79. perc Gyurcsó Ádám 4 méterrel a kapu előtt nem tud beleérni Dzsudzsák Balázs bal oldalról érkező beadásba, de Jetro Willems igen.

74. perc GÓÓÓÓÓÓÓÓL! Egy gyorsan elvégzett szabadrúgásnál nem figyelünk, és Klaas-Jan Huntelaar begyalogol a kapuba a labdával. 1-4

68. perc Wesley Sneijder szabadrúgása lepattan a védőkről, az ismétlést Varga József vágja ki a holland csatárok orra elől.

67. perc Egy bedobás után Hajnal Tamás cselezget szépen a holland tizenhatos jobb oldalán, de senki sem érkezik a középre csavarásra.

64. perc Bogdán Ádám remekül jön ki a kapujából egy bal oldali beadásra, elvetődve megszerzi.

62. perc Juhász Roland csúszik be Klaas-Jan Huntelaar elé, a kipattanót Wesley Sneijder bombázza 16 méterről a felső lécre.

59. perc Hajnal Tamás 22 méterről kspásból a kapura tüzel, egy méterrel fölé. Szép lövés volt.

58. perc Óriási magyar helyzet marad ki. Egy akció végén csak a fekvő (!!!) kapus marad Priskin Tamással szemben, aki reflex-szel belekap a gyatra emelésbe.

56. perc Dzsudzsák Balázs 21 méterről végez el szabadrúgást, nagyon gyengén a sorfalba vágja.

53. perc GÓÓÓÓÓÓÓL!!! Növeli az előnyét Hollandia, újra Jeremain Lens. Miután elek rosszul fejel el egy landát, az éppen ott álló Lens 12 méterről a hálóba lő. 1-3

52. perc Wesley Sneijder teker középre egy szabadrúgást, de senki nem ér bele, Bogdán Ádám pedig megfogja.

51. perc Elek Ákos tartja meg a labdát a jobb ldalon, lapos lövését csak másodszorra fogja meg Maarten Stekelenburg.

49. perc Holland passzolgatás a magyar kapu előtt, nem sikerül felszabadítani, a végén Wesley Sneijder vágja fölé.

46. perc A hollandok kezdik a második félidőt. Csere mindkét csapatban: Koman Vladimirt Hajnal Tamás váltja nálunk, Robin van Persie helyett Klaas-Jan Huntelaar jön be a hollandoknál.

Mindkét csapatból hiányzik az átütő erő, az érdemi különbség a védelemben van. A miénk nem zár rendesen, két hiba, két gól. A második holland találatnál elképesztőt hibázott a középső védelmünk (Juhász, Lipták), ilyet ezen a szinten, egy holland csapat ellen senki sem engedhet meg magának.

45+1. perc Kisebb holland zavar a kapu előtt, nem értik meg egymást a védők és a kapus. A bíró lefújja az első félidőt.

45. perc Egy perc a hosszabbítás.

44. perc Elek Ákos harcol ki szabadrúgást 22 méterre a holland kaputól. Szépen tekeri a jobb felső felé, Maarten Stekelenburg azonban leszedi.

43. perc Koman Vladimirt vágják fel a holland tizenhatoson belül, Pedro Proenca sípja néma marad.

42. perc Magyar helyzet, Maarten Stekelenburg magához öleli.

39. perc Robin van Persie csinál bohócot a komplett magyar védelemből, majd legurítja Wesley Sneijdernek, aki 17 méteről fölédurrant.

36. perc Dzsudzsák Balázs kap sárga lapot, mert elrúgta a labdát.

30. perc Wesley Sneijder végez el egy szabadrúgást 31 méterről, de nagy erővel fölé lövi.

26. perc Holland helyzet, de Bogdán védi Jeremain Lens lapos lövését az ötös sarkáról. A következő percben Robin van Persie fejesét szedi le látványos vetődéssel.

25. perc Jordy Clasie gondol egyet, és 26 méterről célba veszi Bogdán Ádám kapuját, a magyar kapus először kiejti, de másodszor már megfogja.

19. perc GÓÓÓÓÓÓÓL! Újra vezet Hollandia. Egy távoli, 40 méteres szabdrúgást 8 méterről, a senki által nem zavartatott Bruno Martins Indi csúsztat fejjel a kapu bal oldalába. Erről nagyon csúnyán lemaradtak a védőink. 1-2

16. perc Újra Bogdán Ádám, szépen csíp el vetődve el egy baloldali beadást.

14. perc Bogdán Ádám jön ki szépen a kapujából, és a tizenhatoson kívülről kivágja az előreívelt labdát Robin van Persie elől.

12. perc Juhász Roland szerel kétszer is szépen, először Kevin Strootmant állítja meg, majd Jordy Clasie ívelését fejeli ki oldalra.

9. perc Wesley Sneijder 24 méteres szabadrúgása elakad a magyar sorfalban.

7. perc GÓÓÓÓÓÓÓL! Egyenlítünk!!!!! Dzsudzsák Balázs végzi el a tizenegyest, és laposan a bal alsóba vágja! 1-1

3. perc GÓÓÓÓÓL! Ez gyors volt. Luciano Narsingh jobb oldali beadását Jeremain Lens fejeli a hálóba öt méterről (a játékos az utolsó pillanatban került be Arjen Robben helyett). 0-1

2. perc Egyből egy holland helyzet, Bogdán Ádám azonban jól mozdul ki a kapujából és felszedi a labdát.

1. perc A magyar csapat kezdi a mérkőzést.

20:26 Jönnek a csapatok, teljes harci díszben. A két csapatkapitány mond pár szép szót a saját nyelvén a fair play-ról, elvégre ma van a FIFA Fair Play napja.

20:14 Eddig tartott a bemelegítés, mindenki szedi a lábát vissza az öltözőbe. Wesley Sneijder kiint a holland szurkolóknak, a többiek elfoglaltak, de nyilván a taktikát beszélik meg egymás között. Mi mást?

20:03 A hollandok cicáznak, remélem nem gondolják, hogy a meccsen is ezt fogják csinálni. Közben mondják be a kezdőket, a mieinknél minden név után hangos éljenzés.

19:51 Megérkeztek a hollandok is. Szokatlanul nagy az éljenzés, de leginkább azért, mert a vendégszektor a sajtópáholy mellett van.

19:48 Befutnak edzeni a pályára a magyar válogatott játékosai a Star Wars film zenéjére, a Birodalom témájára. Ováció, éljenzés.

19:30 Köszöntjük Kedves Olvasóinkat! Egy óra múlva kezdődik a magyar válogatott talán legfontosabb és legnehezebb meccse 2012-ben, a Hollandia elleni hazai világbajnoki selejtező-mérkőzés!

Hozzászólások
Takács Tibor 2012. szeptember 13. 13:23 (97)
Ígéret
  457
Xal akkor minden oké és igazam van nemde?
Hajrá Real Madrid!!!
Takács Tibor 2012. szeptember 12. 21:01 (96)
Ígéret
  457
Kérlek szépen, mi több nem is kérlek, könyörgöm, h mutasd meg, h hol írtam én azt, h Madrid szintű játékos volt!?

Én csak annyit írtam, h szted ez a híg f*s játékos éppenséggel statisztikákkal alátámasztva is olyat produkál/produkált amilyet speciel talán rajta kívül fél tucat támadó tud.Ha ettől híg f*s vki ám legyen, a te dolgod, sem szeretni nem kell, sem a játékát isteníteni, de tudod a számok nem hazudnak! És kérlek ne Te sértődj meg, én csak felhívtam vmire a figyelmedet!
Hajrá Real Madrid!!!
Nagy András 2012. szeptember 12. 17:20 (95)
Bajnok
  3618

„Ebbe az összehasonlításba én mondjuk - ha nem baj - most nem megyek bele.2 különböző játékstílus sztem, így nem is hiszem, h lenne értelme.
[Hivatkozás: Takács Tibor 2012. szeptember 12. 13:44]
Nekem sincs kedvem belemenni jobban ebbe, csak leírtam a saját álláspontomat.Tudom, rengetegen nem értenek velem egyet
Hajrá AC Milan!!!
Szabó Norbert 2012. szeptember 12. 15:58 (94)
Újonc
  45
Madrid szintű? Igazából Higu vagy Benze se az.Ha megnézed helyettük leginkább Rondaldonak kell a gólokat rúgni.Amit Higu a Barca ellen is leművelt a szuper kupában vicc volt.Mi ziccereket hagyott ki.Plusz nem is egy technikás játékos és gyors !külső hivatkozás, lehetséges spam! rossz érában érkezett Madridba, mert szerintem most simán alázná mind a két csatárt.
Danka Marcell 2012. szeptember 12. 15:44 (93)
Újonc
  7
Szégyen volt a Magyar válogatott tegnap megint.Ment a hüklyétés hogy nyerünk meg minden aki kicist is ismeri a magyar focit tudja hogy simán esélyünk se volt a tegnapi meccsen.Ezek keresnek milliókat mikor a nép éhezik? szégyen.Teljesen amatőr szinten kéne újra felépíteni a magyar focit.Egervári meg egy báb mert nem ő dönti el h ki szerepeljen.a Románok ellen teli gatjával megyünk Bukarestbe 50000 Román néző előtt ott is nagy verés lesz meg Isztambaluban is.3 zakóval nehéz 2.nak lenni nem?
Takács Tibor 2012. szeptember 12. 13:44 (92)
Ígéret
  457

„Én speciel ezerszer többre tartom Huntelaart, mint Higuaint.”
[Hivatkozás: Nagy András 2012. szeptember 12. 13:09]
Ebbe az összehasonlításba én mondjuk - ha nem baj - most nem megyek bele.2 különböző játékstílus sztem, így nem is hiszem, h lenne értelme.
Hajrá Real Madrid!!!
Nagy András 2012. szeptember 12. 13:09 (91)
Bajnok
  3618

„Kedves Krisztike!Tiszteletben tartom, hogy Madrid drukker vagy és nem szereted Huntelaart, de azért mert ő Realban nem ért el olyan sok mindent, ettől még nem lesz híg f*s...Csak 1 kis statisztika:

2011–12 26M 23G 3M 5G 10M 13G 39M 41G 1.05-ös átlag /1.stat bajnoki/gól,2.kupa/gól, 3.válogatott/gól, 4.stat értelemszerűen az összesen/Ilyen bajnokságban, kupában és nemzetközi porondon az 1.05-ös gólátlag tudod milyen kiemelkedő?????? Az vmi eszméletlenül brilliáns! Egy olyan csapatban mint pl a Schalke a 26/23 vmi eszméletlen...Csak nemzetközi meccseken 54 fellépésen 36 gól és 369 össz tétmeccsén 241 gól! Ez 0,65-ös átlag.Ettől lesz szted híg f*s? Oké, h nem bírod, de ő 1 igen is jó játékos! Az, h nem mindenhol ment neki, istenem.../Egy Real drukker!/”
[Hivatkozás: Takács Tibor 2012. szeptember 12. 11:47]
Én speciel ezerszer többre tartom Huntelaart, mint Higuaint.
Hajrá AC Milan!!!
Nagy Mélykúti Wg Ákos 2012. szeptember 12. 12:52 (90)
Bajnok
  2830

„szégyen a magyar labdarúgás!!! jöhettek itt azzal hogy csak védő kell ide..minek??? mint ha a középpálya vagy a támadók jobbak lennének, ugyanmár...magyarországon irreálisan többet keresnek a focisták mint amit megérdemelnének..ezt a nagy semmit ezt a lötyögést a pályán bárki más tudná, nem kell ehhez évekig "tanulni" focizni...az is hülyeség hogy az u21-ből se jó ötlet behívni embereket csak azért mert tapasztalatlanok..és akkor mivan? 1.ezt az eredményt akkor is produkálnánk meg lehetne próbálni...2.mi van ha pont ez kell?!?! a fiatalok bizonyítani akarnak és lehet vehemensebben játszanának.Az is baj h a magyar labdarúgást olyan emberek irányítják, akik egyáltalán NEM értenek hozzá!!!! azokat akik értenek hozzá, pedig el kell küldeni...nem ilyen egervári féle vénember kell egy válogatott élére.Szánalmas az egész ország úgy ahogy van, élén a magyar focival..büntetés végignézni egy magyar bajnokit...álmodozhatunk hogy valaha majd kijutunk világversenyre de semmi értelme, azért sem mert soha nem fogunk kijutni meg amugy is minek? úgysem nyernénk egy eb vagy vb meccset sem, nem hogy továbbmenni a csoportba..jobb lenne nem égetni tovább az országot és inkább nem is erőltetni az ilyet...annyi tehetséges gyereket látni pl az utcán mégsem az olyanból lesz focista hanem az ilyen pénzéhes senkikből...”
[Hivatkozás: Tóth Dávid 2012. szeptember 12. 09:13]
ebben igazad van.Én igazság szerint nem vagyok HU-i, hanem vajdasági, de a mi válogatottunk sokat fejlődött egy hét alatt azzal, hogy betették a fiatal, U21-es játékosokat, akik bizonyítani akarnak és itt az eredménye (6:1).HU-nak is jó az U21-es kerete, évekig ott voltak/vannak a top5-ben európai szinten, szal nem értem a vezetőséget.
Hajrá Manchester United!!!
Takács Tibor 2012. szeptember 12. 11:47 (89)
Ígéret
  457
Kedves Krisztike!

Tiszteletben tartom, hogy Madrid drukker vagy és nem szereted Huntelaart, de azért mert ő Realban nem ért el olyan sok mindent, ettől még nem lesz híg f*s...Csak 1 kis statisztika:
2011–12 26M 23G 3M 5G 10M 13G 39M 41G 1.05-ös átlag /1.stat bajnoki/gól,2.kupa/gól, 3.válogatott/gól, 4.stat értelemszerűen az összesen/

Ilyen bajnokságban, kupában és nemzetközi porondon az 1.05-ös gólátlag tudod milyen kiemelkedő?????? Az vmi eszméletlenül brilliáns! Egy olyan csapatban mint pl a Schalke a 26/23 vmi eszméletlen...Csak nemzetközi meccseken 54 fellépésen 36 gól és 369 össz tétmeccsén 241 gól! Ez 0,65-ös átlag.Ettől lesz szted híg f*s? Oké, h nem bírod, de ő 1 igen is jó játékos! Az, h nem mindenhol ment neki, istenem.../Egy Real drukker!/
Hajrá Real Madrid!!!
boros laszlo 2012. szeptember 12. 11:04 (88)
Ígéret
  326
Tóth Dávid: így ahogy írod pontosan, ez pár sza______zi válogatottja nem a magyar, és annak örülök hogy meg mutatták nekik hol a helyük.Csak az a baj hogy mi fizetjük.
Nagy András 2012. szeptember 12. 09:37 (87)
Bajnok
  3618
Nem tudom miért keresi mindenki Husztit, mikor már 2 éve lemondta a válogatottságot.Az edzőkérdésről meg annyit, h eddig a meccsig Egervári volt az Isten, mert "milyen jó csapatot rakott össze és meccsről meccsre fejlődött a csapat"...

Szerkesztve: 2012. szeptember 12. 09:37
Hajrá AC Milan!!!
Tóth Dávid 2012. szeptember 12. 09:13 (86)
Rajongó
  792
szégyen a magyar labdarúgás!!! jöhettek itt azzal hogy csak védő kell ide..minek??? mint ha a középpálya vagy a támadók jobbak lennének, ugyanmár...magyarországon irreálisan többet keresnek a focisták mint amit megérdemelnének..ezt a nagy semmit ezt a lötyögést a pályán bárki más tudná, nem kell ehhez évekig "tanulni" focizni...az is hülyeség hogy az u21-ből se jó ötlet behívni embereket csak azért mert tapasztalatlanok..és akkor mivan? 1.ezt az eredményt akkor is produkálnánk meg lehetne próbálni...2.mi van ha pont ez kell?!?! a fiatalok bizonyítani akarnak és lehet vehemensebben játszanának.Az is baj h a magyar labdarúgást olyan emberek irányítják, akik egyáltalán NEM értenek hozzá!!!! azokat akik értenek hozzá, pedig el kell küldeni...nem ilyen egervári féle vénember kell egy válogatott élére.Szánalmas az egész ország úgy ahogy van, élén a magyar focival..büntetés végignézni egy magyar bajnokit...álmodozhatunk hogy valaha majd kijutunk világversenyre de semmi értelme, azért sem mert soha nem fogunk kijutni meg amugy is minek? úgysem nyernénk egy eb vagy vb meccset sem, nem hogy továbbmenni a csoportba..jobb lenne nem égetni tovább az országot és inkább nem is erőltetni az ilyet...annyi tehetséges gyereket látni pl az utcán mégsem az olyanból lesz focista hanem az ilyen pénzéhes senkikből...
Hajrá Real Madrid!!!
boros laszlo 2012. szeptember 12. 07:40 (85)
Ígéret
  326
Ez nem a magyar válogatott ez egy se-----nyló sz--r kupac, nagyon nagy örömöt szereztek nekem az este a HOLLANDOK.Nem akarom részletezni szerintem értitek.
Tony Romo 2012. szeptember 12. 07:07 (84)
Rajongó
  1553
Ilyen bűn rossz meccset is régen láttam már.Mintha védők nélkül játszottunk volna.A beadásoknál és szögleteknél nem ugrottak fel fejelni, kaptunk is emiatt 2 gólt.A középre ellenfélhez való fejelésről nem is mondok inkább semmit.A 4.gól pedig...szánalom.Szépen elsétálgattak a fiúk a pályán.Nem baj, adni kell nekik pár millió Ft-ot, hisz rúgtunk egy gólt, megérdemlik...Ezzel a teljesítménnyel ki sem kéne állni a törökök és a románok !külső hivatkozás, lehetséges spam! pl miért nem játszott? Vagy Szalai?
A felesleges sárgalapokról nem is beszélve.Ha hátrányba kerülünk, már idegbeteg a fél csapat, Dzsudzsák is minek rúgta el a labdát a sípszó után.
Hajrá Arsenal!!!
Törölt felhasználó 2012. szeptember 11. 23:08 (83)
Avatar_70_male
Újonc
  0
A vereséggel nem lehet semmi bajunk,mert a holland válogatott jóval előttünk jár még akkor is,ha ez egy új,fiatal csapat.Aki bedőlt a médiának és 1-2 túl magabiztos szakembernek az nem gondolkodott reálisan.Amivel nekem bajom van/volt az,hogy 3-4 játékoson kívül senki nem hajtott.Lehet,hogy Varga,Gera és Gyurcsó se játszott jól,de ők legalább odatették magukat és nem ismertek elveszett labdát, hozzáállásukkal nem volt gond.Feltűnő volt,hogy nem gondolkodtak és végig kapkodtak a játékosok főleg hátul.Nem értem,hogy miért nem tudunk kinevelni normális védőket,akik elérik a válogatott szintjét.Juhászt pedig el kellene távolítani a csapattól,mert gusztustalan megmozdulásai voltak.Ha már nyerni nem tudunk akkor akkor méltóssággal veszítsünk.
Szabó Norbert 2012. szeptember 11. 23:00 (82)
Újonc
  45

„nem tudom már hány éve halljuk ezt a hülye dumát hogy épül a csapat..ja és nem kell minket a német drukkerekhez hasonlítgatni, ugyanis ők minden VB-n, EB-n kint vannak..továbbá akik kimennek a Puskásba, és a minimális fizetésükből megveszik a jegyet, azért tegye már meg a Magyar válogatott, hogy tisztességesen helyt áll!”
[Hivatkozás: Edin Dzeko 2012. szeptember 11. 22:51]
Szurkolni mindenhol ugyanúgy kell.Miben különböznének a szurkolók? Csak példásan kellene tenni.Ha meg nem tetszik a csapat szurkolj másnak.Legalább nem kellene mindig a siránkozásotokat hallgatni.Amúgy akinek telik jegyre az nem hiszem, hogy minimális fizetésből élne, mert aki keveset keres kétlem, hogy pont egy ilyen meccsre költené a kevéske pénzét, mint hogy arra költené, amire kell is.
Szabó Norbert 2012. szeptember 11. 22:52 (81)
Újonc
  45

„Igen, csak a Német válogatott letesz az asztalra valamit és focizik..”
[Hivatkozás: Erdélyi Dave 2012. szeptember 11. 22:48]
Mi az EB-re kikerülést és a VB-re (például most) várjuk, ők meg EB és VB győzelmet.Lényegében se mi, se ők nem kaptuk eddig meg azt, amit akartunk.Én erre akartam rámutatni.Hiába nyernek meccset, ha a végén nincs meg a cél elérése.
Erdélyi Dave 2012. szeptember 11. 22:52 (80)
Avatar_70_male
Legenda
  17916
Lépek császtok jo8.
Hajrá FC Barcelona!!!
Edin Dzeko 2012. szeptember 11. 22:51 (79)
Rajongó
  513

„Csak azt nézd meg, hogy milyen csoportokba szoktunk bekerülni.Az EB selejtezőn is annyi pontunk volt, hogy más csoportban simán elsők vagyunk.Meg ez a csapat még épül, nincs kész.Most végre állandó edző van és nem évenként váltják le.Tudod ez volt eddig a baj, hogy évente más edző, rakj úgy össze egy csapatot.Ja és nem voltunk veszélytelenek a holland kapura, gondolok itt Priskin ziccerére, Hajnal lövésére.Amúgy meg van olyan drukker, aki kitart a csapat mellett és szurkol nekik, nem szidják és vannak olyanok, akik ha nyer a csapat, akkor istencsászár a csapat, ha kikapnak már ******ok.Az utóbbiakat nagyon nem csípem, mert semmi tisztesség nincs bennük.Nézd meg a német szurkolókat, ők nem szidják a csapatot, kitartanak mellettük, pedig mindig a végjátékban csúsznak el, még sem fognak ki játékosokat, hogy na akasszátok fel magatokat miattatok kaptunk ki.Lehetne tőlük tanulnotok.”
[Hivatkozás: Szabó Norbert 2012. szeptember 11. 22:45]
nem tudom már hány éve halljuk ezt a hülye dumát hogy épül a csapat..ja és nem kell minket a német drukkerekhez hasonlítgatni, ugyanis ők minden VB-n, EB-n kint vannak..továbbá akik kimennek a Puskásba, és a minimális fizetésükből megveszik a jegyet, azért tegye már meg a Magyar válogatott, hogy tisztességesen helyt áll!
Szabó Norbert 2012. szeptember 11. 22:50 (78)
Újonc
  45

„"ha nem hibázik a védelem sima magyar győzelem"?! ez ugye te se gondoltad komolyan....konkrétan az elsö félidöben semmit nem csináltunk, kaptunk 1 11est meg volt 2 valamirejó fogjuk rá jó szögletunk...ha tán rugunk egy gólt, ami kb reggelig tartott volna, a hollandok fölszivják magukat és rugnak még 4et...persze könnyu szidni, de ilyen játékosokat betenni a keretbe botrányos...hol van futács? hol van tözsér? rég a kezdö 11ben lenne a helyuk...”
[Hivatkozás: Southampton FC 2012. szeptember 11. 22:46]
A hibákat kivéve jól védekeztünk, nem sok lehetőségük volt, ami meg volt azt védte a kapus.Nekünk is volt ziccerünk is és jó lövéseink.Szerintem benne lehetett volna a meccsben a győzelem, mert sokszor partiban voltunk velük.Nem egyszer beszorítottuk őket a kapujukhoz.Csak ugye a védelmi hibák és úszott is a meccs.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu