A FIFA vizsgálja Mascherano piros lapját

Szerző: MTILétrehozva: 2013. június 15. 14:35
Az ecuadori egészségügyi személyzet egyik munkatársát szándékosan megrúgó argentin Javier Mascherano keddi kiállításának körülményeit vizsgálja a FIFA.


A csapatkapitányt kisebb sérülése után a második félidő 41. percében egy elektromos kisautó szállította le a quitói pálya gyepéről. Mascherano elmondása szerint ő, valamint a kocsit kísérő argentin csapatorvos többször szólt a pilótának, hogy lassítson, mert tartottak attól, hogy a futballista leesik. Mivel a sofőr nem reagált, ezért a játékos hátulról beletalpalt a vállába.

Ezután az oldalvonal mentén nagy lökdösődés kezdődött a két válogatott játékosai között, Mascherano pedig piros lapot kapott a paraguayi játékvezetőtől. Az argentin középpályás az eset után elismerte, hogy hibázott, és elnézést kért, hozzátéve, nincs mentség a cselekedetére.

A meccs 1-1-re végződött. A dél-amerikai világbajnoki selejtezősorozatban az argentinok vezetnek, az ecuadoriak a harmadikok, és az első négy automatikusan indulhat a jövő évi brazíliai vb-n.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Saját orvosát rugdosta a Barca játékosa
Javier Mascherano, a Barcelona argentin védekező középpályása elveszítette az önuralmát az Argentína - Ecuador világbajnoki selejtező-mérkőzésen, és a hordágyon fekve szándékosan belerúgott az éppen őt cipelő orvosba. Azonnal...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu