„A fiamnak mennie kell a Realból"

Létrehozva: 2013. február 23. 11:21
Méreteset csalódott José Mourinhóban Antonio Adán édesapja Diego Lopez szerződtetése és preferálása miatt.


A Real Madrid évek óta a kispadon sínylődő kapusát valószínűleg élete lehetőségétől fosztotta meg januárban a vezetőedző, amikor Iker Casillas sérülésére reagálva elhozta a Sevilla azóta is állandó kezdő hálóőrét,

Pedig december 22-én még úgy tűnt, hogy eljön Adán ideje, amikor nagy meglepetésre a portugál edző kirakta a kezdőből Casillast és mondván cseréjét is meg kell becsülni, betette a 25 éves futballistát a helyére. Ezt később megismételte, ám a nagy bizalom rögtön megrendült, amikor a világbajnok hosszú távra kidőlt, és szinte abban a pillanatban igazolt egy helyettest, míg Adán egy mérkőzést leszámítva maradt ugyanott - a kispadon.

A jövő Adán számára még kínosabban néz ki, mint eddig, hiszen Casillas egy hónapra van a visszatéréstől, ha újra játszik, minden bizonnyal ismét kezdő lesz, míg cserepadra Lopez ülhet le. Ez nem jelent majd mást a spanyol számára, mint hogy a keretbe sem fér bele, nem csoda, hogy édesapja távozásra biztatja.

„Nem tudom, hogy mi történt, de a helyzetet javíthatatlannak érzem – jelentette ki Enrique Adán a Radio Catalunya kérdésére. – Sokat beszélek a fiammal, és ő is tisztában van vele, hogy jövője egyre kilátástalanabb."

„Szomorú és csalódott, nyilvánvaló, hogy mennie kell. A következő három hónapot ki kell bírnia, majd megnézni, milyen lehetőségei vannak. A családomból mindenki haragszik Mourinhóra, Antonio azért lesz kénytelen továbbállni, mert jelenleg az ő nevével kellene kezdődnie a Real Madrid tizenegyének" – tette hozzá bosszúsan az édesapa.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Könnyű és trükkös főpróba a Clásicókra
Kellemesebb ellenfelet nem is kaphatott volna az egész hetet végigpihenő Real Madrid a soron következő három kulcsfontosságú mérkőzés előtti főpróbára. A Barcelona és a Manchester United elleni három rangadó előtt az öt forduló...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu