A Feneré is, meg nem is Dzsudzsák

Szerző: shLétrehozva: 2010. június 8. 20:10
A török Fanatik című sportlap ezúttal a sportigazgató Aykut Kocamanra hivatkozva közölte: Dzsudzsák Balázs mindenben megegyezett a török sztárklub Fenerbahcével. E szerint már csak a két klubon múlna, mi lesz a magyar válogatott szélső sorsa. A PSV technikai igazgatója, Marcel Brands ugyanakkor azt mondta, őket egyelőre senki sem kereste meg az üggyel kapcsolatban.


Ismét a török címlapokon Dzsudzsák Balázs, akinek megszerzéséért a hírek szerint minden követ megmozgat az isztambuli egyesület.

A Fanatik Aykut Kocaman sportigazgatóra hivatkozva állítja, a török megszerezték Dzsudzsák igenjét. Más kérdés, hogy a PSV Eindhovennél ott tart az ügy, hogy még el sem kezdődött. Legalábbis erről tájékoztatta a holland sajtó képviselőit Marcel Brands technikai igazgató.

Korábbi sajtóhírek szerint a Fener tizenkét millió euróról hétre alkudta le a szélső vételárát, aki évente 2,5 millió eurót kereshetne Isztambulban. Akkor Dzsudzsi menedzsere, Vörösbaranyi József a SportHirado.hu megkeresésére cáfolta, hogy megállapodtak volna egymással a felek.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu