A Dortmund-edző máig figyeli Kagavát

Létrehozva: 2013. augusztus 5. 21:05
Jürgen Klopp elárulta, hogy a mai napig kiváló kapcsolatot ápol a tavaly a Manchester Unitedhez szerződött 24 éves Kagava Sindzsivel, akivel két bajnokságot nyert még 2011-ben és 2012-ben.


„Máig tartjuk a kapcsolatot – jelentette ki a Bundesliga hivatalos honlapjának, majd megemlítette, hogy miért nem olyan egyszerű a feladata. – Egyrészt nehéz őt közvetlenül elérni, másrészt pedig a német nyelvtudása nem javult különösebben, amióta Angliában tartózkodik. Éppen ezért a telefonálás vele nem éppen egy leányálom."

„A kapcsolattartójával viszont gyakran beszélek, Nürnbergben tartózkodik mostanában, de időről időre váltok néhány szót Sindzsi ügynökével, Thomas Krothtal is" – ismerte el a német ezüstérmes edzője. Talán az is szerepet játszhat ebben, hogy a japán bemutatkozó idénye nem sikerült olyan ütősre, mint amit a Dortmundnál produkált?

Klopp szavaiból is azt lehet kivenni, hogy benne lenne egy Nuri Sahin féle oda-vissza igazolásban, aki előbb a Real Madridhoz szerződött, majd a Liverpoolon át vissza: „Higgyék el, mindig tudom, hogy éppen mit csinál a srác."

Kagava szerződése 2016-ig szól Manchesterben.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu