A csapattársak kiállnak Rooney mellett

Szerző: shLétrehozva: 2010. szeptember 5. 20:49
A Manchester United hűtlenséggel vádolt csatára vasárnap nem állt a nyilvánosság elé, de egyik válogatottbeli csapattársa véleményt alkotott az ügyről. James Milner állítja, a Svájc ellen készülő keret kiáll Wayne Rooney mellett, senki sem kívánja elmarasztalni magánélete miatt.


 

„Azt akarjuk, hogy a legjobb futballisták mindig a pályán legyenek. Wayne topjátékos, ezt pénteken is bebizonyította. Biztos vagyok abban, hogy a jövőben sem lesz ez másként” – jelentette ki James Milner.

A Manchester City középpályása állítja, a keret egyik tagja sem tesz szemrehányást a támadónak, aki vasárnap is készült az Arsenal edzőközpontjában. Milner szerint fel sem merült a keretben, hogy Rooney ne utazzon el Svájcba a fontos Európa-bajnoki selejtezőre.

Vasárnap több szigetországi bulvárlap azt állította, a csatár többször is együtt hált egy 21 éves prostituálttal, miközben hitvese éppen fiukkal volt állapotos. Kai Wayne Rooney 2009. november 2-án jött a világra.

Állítólag Jennifer Thompson négy hónap alatt hét alkalommal „szolgálta ki” a sztárt, aki alkalmanként 1200 fontot fizetett. Összesen hét estét töltött együtt a „pár”, legalábbis a bulvársajtó szerint. A futballista és a kéjhölgy Manchester legdrágább szállodáiban szórakozott, de night clubokban és kaszinókban is mulatta az időt…
 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu