"Elutasítottam a Cityt és a Juvét"

Szerző: SHLétrehozva: 2012. szeptember 12. 11:33
Nyáron a Manchester City és a Juventus is le szerette volna igazolni Stevan Joveticet. Ezt maga a játékos jelentette be, hozzátéve, hogy mindkét klub ajánlatát visszautasította.


 

A 22 éves montenegrói támadó elmondta, hogy nyáron a Manchester City és a Juventus is el akarta vinni, de ő hű maradt a Fiorentinához.

"Abbahagytam a tárgyalásokat a Cityvel - mondta Stevan Jovetic a La Gazzetta dello Sportnak. - Mire ők átjöttek Angliából, én már eldöntöttem, hogy maradok Firenzében."

"Hogy boldog vagyok-e itt? Teljes mértékben, és nem sajnálom, hogy maradtam. A cél az, hogy visszajussunk Európába, és addig nem akarom elhagyni a Fiorentinát, amíg ez nem sikerül."

A játékos azt is elismerte, hogy az olasz bajnoki címvédő, és egyik legnagyobb rivális Juventus is le szerette volna igazolni. Kísértett 1990, amikor Roberto Baggio igazolt a violáktól Torinóba.

"Amikor ennyi pletyka kering a sajtóban, mindig van benne valami igazság - tette hozzá Jovetic. - Beszéltem az elnökünkkel, és azt mondta, szeretné, ha maradnék. De akkor már tudtam, hogy én is ugyanezt szeretném."

"A Juventus is idejött értem, és el is gondolkodtam az ajánlatukon, mert akkor Bajnokok Ligájában is játszhattam volna. De hittem a mostani csapatomban, és a saját szerepemben. Igazából nem volt semmi oka, hogy Torinóba igazoljak. Szeretem Firenzét, sosem tudnám elárulni a Fiorentinát a Juventusért."

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu