A Bayern kapusa is tart Szalaiéktól

Szerző: SHLétrehozva: 2013. szeptember 21. 11:49
Manuel Neuer, a Bayern München német válogatott kapusa szerint egyáltalán nem lesz se könnyű, se sima a Schalke elleni szombati bajnoki meccs, akármennyire őket tartják a találkozó esélyesének. Szavait szerinte jól bizonyítja a gelsenkircheniek legutóbbi, a román Steaua Bucuresti elleni győztes Bajnokok Ligája-meccse is.


 

A Schalke csapata nem kezdte jól a 2013/2014-es szezont, de gyorsan formába lendült, és az utóbbi négy meccsét már megnyerte. Legutóbb szerdán 3-0-ra győzték le a Steaua Bucuresti csapatát a Bajnokok Ligájában.

Szombaton a német bajnokesélyes Bayern München lesz az ellenfél a Bundesliga 6. fordulójában, de esélyek ide vagy oda, Manuel Neuer, a bajorok válogatott kapusa szerint számukra nem lesz sétagalopp a gelsenkircheni mérkőzés.

"Ne számítsunk könnyű győzelemre! - figyelmeztette társait a 27 éves hálóőr a Bayern hivatalos honlapján - Úgy gondolom, nagy kihívás lesz a Schalke legyőzése, különösen, hogy éppen egy jó sorozatuk van."

"A csapatuk mostanában nagyon jól teljesít, ezért mindent meg kell tehennünk, ha győzni akarunk ezen a meccsen. Biztos vagyok benne, hogy ha félvállról vesszük őket, akkor meg fogják mutatni, milyen gyengék tudunk lenni."

A Schalke - Bayern München német bajnoki összecsapás szombaton 18:30-kor kezdődik a Veltins Arénában, Magyarországon az EuroSport2 élőben közvetíti.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Szalai és a Boatengek nagy csatája
A német labdarúgó-bajnokság hatodik fordulójának slágermeccse kétség kívül a szombati Schalke-Bayern München összecsapás lesz, ami nem csak azért érdekes, mert Szalai Ádám minden bizonnyal kezdeni fog a hazai csapatban, hanem...
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: Manuel Neuer
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu