A Bayer kapusa: Nem emlékszem semmire!

Szerző: shLétrehozva: 2011. augusztus 9. 21:20
Emlékezetkiesése van Fabian Giefernek, a Bayer Leverkusen német kapusának, aki a Mainz elleni vasárnapi bajnokin szenvedett agyrázkódást, miután ütközött a kameruni csatár Eric-Maxim Choupo-Motinggal.


A találkozó 84. percében történt a drámai incidens, amely után a kapus egyébként úgy döntött, végigjátssza a mérkőzést. Később kórházba kellett szállítani, csak hétfőn engedték ki.

A Mainz elleni véghajrában, az ütközés után kapott egy öngólt, arról nem tehetett, ellentétben a hazaiak korábbi, első félidei góljával, ahol az ő rossz passza kellett Allagui találatához.

"Teljes filmszakadás. Azt sem tudtam, mit játszottunk a meccsen. A bakimról sem volt fogalmam. Nem emlékszem, hogyan készültünk a meccsre, a mainzi hotelre sem, még a zillertali edzőtáborra sem. Egy hónap esett ki.  Őszintén szólva, ez egy kicsit félelmetes" - nyilatkozta Giefer az Expressnek.

Óriási bajban van a Leverkusen, az első számú kapus René Adler térdműtét miatt csak szeptemberben állhat a kapuba, a másik tartalék, David Yelldell pedig kijátszotta magát a kezdőből a Német Kupában, ahol a Dynamo Dresden már az első fordulóban búcsúztatta a német ezüstérmest.

A Bayer ügyvezetője megerősítette, hogy a helyzetre való tekintettel ajánlatot tesznek
Bernd Lenóra, a Stuttgart 19 éves portására. Ha nem jön össze az üzlet, akkor Yelldell véd vasárnap a Werder ellen, a BayArenában.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu