A Barca Matát és Torrest figyeli

Létrehozva: 2013. szeptember 23. 14:01
A katalán Sport is ráharapott a Chelsea-nél eluralkodott luxusra, amely szerint Juan Mata és Fernando Torres a kispadra fér oda, sőt előbbit a hétvégén a keretbe sem nevezte José Mourinho. A Barcelonát emlegeti.


Elképesztő pazarlás zajlik a Kékeknél, amelynek ha összeraknánk teljes keretét, talán négy teljes kezdőcsapat is kijönne. Elég abba belegondolni, hogy mennyire sok tehetség szerepel szerte szét Európában kölcsönben.

Aztán ott van az elmúlt idény legjobbjának választott Juan Mata, akit az új menedzser nyíltan kritizált és nem hajlandó egyelőre számításba venni. Ennek megfelelően a hétvégén már a keretbe sem nevezte David Luizzal együtt, pedig egészséges. Sokkal jobban a rekordigazolás Fernando Torres sem áll, aki rendre Samuel Eto'o mögé szorul.

A kiszorulóban lépő spanyol párost nem csoda, hogy egyre többet emlegetik. A katalán Sport persze a Barcát hozta szóba, de nem olyan egyértelmű, hogy mennyivel lenne számukra jobb a Nou Campban, mint most Londonban.

Csatárposzton Neymar és Lionel Messi mellett egy szabad hely van, amelyet Pedro és Alexis Sánchez tölt be, míg Andrés Iniestának és Xavi Hernándeznek mostanában egyre többször a kispad jut egy sorral hátrébb.

Januárban léphetnek a gránátvörös-kékek, de biztosra vehető, hogy mások is próbálkozni fognak...

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu