Sopronban is győzött a címvédő Pécs

Szerző: shLétrehozva: 2011. április 13. 20:26
Meglepetésre a címvédő Pécs 2010 78-68-ra győzött az MKB-Euroleasing Sopron ellen a női kosárlabda-bajnokság döntőjének második mérkőzésén. Így a címvédő összesítésben 2-0-ra vezet, egy sikerre került az újabb aranyéremtől.


 

NŐI KOSÁRLABDA NB I, 2. MÉRKŐZÉS:
MKB-Euroleasing Sopron–Pécs 2010 68–78 (12-21, 14-15, 22-13, 20-29)

 

A vendégcsapat remekül kezdett, az első negyedben 5-0-s rohammal nyitott, majd a folytatásban is kiválóan és keményen védekezett. A címvédő támadásai is pontosak voltak, a hazaiak eközben meglepően pontatlanok voltak.

A második játékrészben jól nyitott a Sopron, gyorsan csökkentette hátrányát, de utána ismét fordult a kocka. A látogatóknál Krnkics és Iványi vitte a prímet, de a többiek teljesítménye is jó volt. Székely Norbert vezetőedző ugyan igyekezett felrázni együttesét, de kevés sikerrel.

A nagyszünet után a soproniak feljavultak, a harmadik negyedben keményítettek védekezésükön. Ez negatívan hatott a pécsiekre, így a 26. percben 41-40-re már a hazaiak vezettek. A pécsi Griffin azonban a palánk alatt egyeduralkodó volt, ennek is köszönhetően a címvédő visszavette a vezetést.

A záró felvonásban a Sopron már 52-48-ra is vezetett, de utána a címvédő gyorsan egyenlített, majd fokozatosan elhúzott. A hajrában Tamane megrúgta az egyik pécsi kosarast, vagyis 71-64-nél eldőlt a győzelem sorsa.
 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu